Prinsesse Sofia og prins Carl Philip.
Prinsesse Sofia og prins Carl Philip. Foto: ANDERS WIKLUND/TT

Den svenske prinsesse Sofia afslører, at hun blev lagt for had, da hendes forhold til prins Carl Philip blev kendt i offentligheden.

Det var tilsyneladende ikke nemt for dele af den svenske befolkning at acceptere, da landets prins i 2010 fandt sig en kæreste, som havde en pikant fortid og var tidligere deltager i reality-showet Paradise Hotel.

For den i dag 32-årige Sofia Hellqvist fik ifølge norske VG 'kærligheden' at føle på internettet, da forholdet blev afsløret. Det fortæller prinsessen i en radiopodcast om sociale medier, som hun og husbonden, prins Carl Philip, medvirker i.

»I løbet af de første år med Carl Philip fik jeg et enormt had rettet mod mig som person. Jeg tog det meget tungt,« siger prinsesse Sofia ifølge VG og tilføjer, at begyndelsen på forholdet føltes som at ramme en mur.

Da parret i sommeren 2014 offentliggjorde deres forlovelse, begyndte folkestemningen i Sverige så småt at vende til det positive. Der fik svenskerne nemlig at se, at det var alvor mellem prinsen og hans kæreste. Og da Sofia og prins Carl Philip 13. juni året efter sagde ja til hinanden på Stockholms Slot, blev eventyret nærmest fuldendt.

SWEDEN ROYAL BABY

Helt så rosenrødt har det dog ikke kun været for ægteparret. For deres tilstedeværelse på de sociale medier har givet svenskerne en direkte kommunikationslinje ind til de bonede gulve. Og den har vist, at visse svenskere stadig ikke har accepteret, at det lykkedes en minimalt påklædt glamourmodel at gafle prinsen og det halve kongerige.

Selv kalder prinsesse Sofia visse kommentarer, hun har modtaget, for 'ækle', og de har påvirket hende så meget, at hun har slettet sin Facebook-side.

splitter

Prins Carl Philip siger i samme radiopodcast, at det har været svært at være der for sin hustru i forløbet. For han har selv fået mange kommentarer og sågar trusler, fortæller han. Og det har været vanskeligt for ham ikke at blive påvirket af det.

Ægteparret fortæller dog samtidig, at de efter deres bryllup fik mange hyggelige kommentarer om, at de var et godt par, og dem har de taget med sig, lyder det fra parret, der 19. april 2016 kl. 18:25 blev forældre til en velskabt søn.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.