Her ses Christian foran kirken ved kammerjomfru Tina Jørgensens begravelse i Vinderød Kirke i Frederiksværk
Her ses Christian foran kirken ved kammerjomfru Tina Jørgensens begravelse i Vinderød Kirke i Frederiksværk Foto: Nils Meilvang

Den lille prins måtte flere gange trøste sin mor ved begravelsen af kammerjomfru Tina Jørgensen i sidste uge.

Det var en hård stund for mor og søn, da kronprinsesse Mary og syv-årige prins Christian torsdag i sidste uge sagde det sidste farvel til Marys kammerjomfru, der var en af Christians yndlingsvoksne.

Under selve den kirkelige begravelse i Vinderød Kirke i Frederiksværk måtte Christian nemlig flere gange tage sin grædende mor i hånden for at trøste hende. Det skriver BilledBladet i det nye nummer, som kommer på gaden i morgen torsdag.

Forste split


Kammerjomfru Tina Jørgensen var højt værdsat og stod Mary og Christian meget nær. Derfor har hendes pludselige død efterladt et stort tomrum i Mary og Christians hjerter. Derfor mødte Mary op til begravelsen, selv om hun få timer efter skulle rejse til Mozambique. Og derfor havde Mary også taget Christian med, så han kunne få sagt et sidste farvel til Tina Jørgensen.

Da mor og søn ankom til kirken, var deres ansigter præget af sorg. Inde i kirken, hvor pressen ikke var tilstede, sad Mary og Christian på første række lige ved siden af kisten, som var smukt pyntet med mørkerøde rose.

Forste split


BT


Men under sognepræst Janne Ståhl smukke og gribende tale kunne Mary ikke længere holde tårerne tilbage. Ifølge BilledBladet måtte Mary flere gange næsten hulkende tage lommetørklædet i brug og flere gange måtte Christian tage sin mor i hånden og trøste hende.

Ugebladet kan også fortælle, at da  Marys frisør og Tina Jørgensens gode ven, Søren Hedegaard, på et tidspunkt heller ikke kunne holde sine tårer tilbage, kiggede Christian op på ham og lagde sin hånd trøstende og forsigtigt på hans kind. Det så Mary og med tårerfyldte øjne, smilede hun til sin søn, der klarede den sorgfulde højtidelighed med bravour, som bladet skriver.
SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.