Bubbers skolegang foregik på Tranegårdskolen i 1970’erne. Selv om der var kadaverdisciplin, var skolen en tryg base for eleverne, fordi de hurtigt lærte alle på skolen at kende.

Da Bubber kom i skole, lærte han hurtigt, at når det ringede ind, stillede eleverne op på række to og to. 

- Hver morgen klokken 08.55 var der morgensang. Her gav rektor, fru Rytter, som var meget striks og streng, os dagens meddelelser. Men selv om Tranegårdskolen var kendt for sin disciplin, kæft, trit og retning, var det en meget tryg skolegang, mener Bubber.

Han husker også, hvordan skolens hammer faldt, hvis eleverne ikke makkede ret.

- Hvis vi kastede med snebolde i skolegården, fik man fire A4 sider for, hvor man skulle skrive: Jeg må ikke kaste med snebolde i skolegården. Morgenen efter skulle de afleveres til den pågældende gårdvagt, fortæller Bubber.

Han betegner på ingen måde prins Christians skole som en eliteskole, mere som en skole med gammeldags holdninger og masser af lektier. Men der var plads til alle.

Var ordblind

- Jeg var ordblind og fik ekstraundervisning. Jeg gik også 7. klasse om. Men jeg følte ikke, det var pinligt, for der var ingen, der hånede eller drillede mig, fortæller han.

Når Bubber i dag ser tilbage med voksenøjne på Tranegårdskolen, er han overbevist om, at skolen har et godt og beskyttet miljø.

- En af de lærere, jeg havde dengang, Bodil Larsen, er der stadig. Så ja, jeg synes, det er et godt skolevalg, kronprinsparret har gjort, siger Bubber.