Lyt til artiklen

Vil du lytte til artiklen?

Køb et Digital Plus-abonnement og lyt med det samme.

Vil du lytte til artiklen?

Køb et Digital Plus-abonnement og lyt med det samme.

Kronprinsesse Mary og kronprins Frederik ville hverken snakke middag eller venskab, da de troppede op til kunstudstilling i Køge.

Kronprinsesse Mary var tavs om sit venskab med Rigmor Zobel, da hun og gemalen troppede op for at åbne en udstilling på KØS i Køge.

Udstillingen hedder 'Kunst til de kongelige', men det var kunst for de fremmødte, at få en kommentar fra kronprinsessen, som søndag aften valgte at ignorere, at Rigmor Zobel nu er dømt for at modtage kokain.

Her spiste de to middag på den eksklusive La Vela i Vedbæk.

Kronprins Frederik valgte at komme sin kone til undsætning, da spørgsmålet om, hvor vidt det var god etikette at mødes til middag, da parret blev spurgt om hvordan maden var på restauranten.

- Nu handler det ikke om mad, men kunst i dag, forklarede han, inden han gelejdede sin frue væk fra de mange fremmødte journalister og fotografer, som alle gerne ville vide mere om middagen.

Men der var tavshed og kolde smil. Kronprinsessen tog sig vanligt god tid til at hilse på de fremmødte børn, men da turen kom til pressen, skruede både hun og Frederik op for farten og nægtede konsekvent at svare på spørgsmål.
Hverken om kunst eller Rigmor.

Andre læser også