Grevinde Alexandra har atter fundet kærligheden.

Hun danner nu par med den 51-årige danske iværksætter Nicolai Peitersen.

Det erfarer B.T., og oplysningerne bekræftes af grevindens presserådgiver, Helle Von Wildenrath Løvgreen.

»Det er korrekt, at grevinde Alexandra og Nicolai Peitersen har set hinanden gennem et stykke tid, men grevinden har ikke yderligere kommentarer til forholdet,« siger hun.

Nicolai Peitersen danner nu par med grevinde Alexandra.
Nicolai Peitersen danner nu par med grevinde Alexandra. Foto: Mathias Svold
Vis mere

Peitersen har i en årrække opholdt sig i Kina, hvor han har stiftet virksomheden Wikifactory. Men i februar fortalte han i et interview med Berlingske, at han ville rykke virksomheden til København.

Det sker blandt andet på grund af den anspændte situation mellem Kina og USA, der i den grad accelererede under USAs tidligere præsident Donald Trump. Placeringen af virksomheden i Hongkong blev simpelthen for politisk.

I stedet tilbringer han nu en del tid i både Kina og Danmark, og ifølge B.T.s oplysninger har det nye par set hinanden, når han har været i Danmark i løbet af foråret. Grevinde Alexandra har kendt Nicolai Peitersens bror Alexander Peitersen i mange år, men kom først tæt på sin Nicolai Peitersen for nylig.

I februar kunne Se og Hør også fortælle, at den 56-årige grevinde havde investeret i Peitersens firma, Wikifactory.

»Grevinde Alexandra kan godt lide firmaets meget sociale profil. Og så kan hun trække på sin erfaring fra Hongkong,« sagde Helle Von Wildenrath Løvgreen tidligere på året.

Grevinde Alexandra ved gallataffel på Christiansborg Slot i anledning af kronprinsens 50 års fødselsdag i 2018.
Grevinde Alexandra ved gallataffel på Christiansborg Slot i anledning af kronprinsens 50 års fødselsdag i 2018. Foto: Henning Bagger
Vis mere

Det er første gang, grevinden står frem med ny kæreste siden 2019, hvor hun så den tidligere PET-agent Tony Lindkold. Det forhold kom dog til en brat afslutning, da det kom frem, at Lindkold havde en dom for ophavsretskrænkelse, fordi han solgte kopimøbler til danskere med hang til designermøbler.

Tony fik solgt 47 eksemplarer af Arne Jacobsen-klassikeren Svanen og 56 eksemplarer af Ægget, inden bagmandspolitiet gik ind i sagen.

Det kunne grevinden naturligvis ikke acceptere, og forholdet blev afbrudt prompte.

Siden har grevinde Alexandra officielt været single. Lige indtil hun mødte Peitersen.

Til juli forlader grevinden Charlottenlund, når hun flytter ind i sin nyindkøbte lejlighed i Klerkegade i det indre København, og dermed tager hun hul på et nyt kapitel af sit liv. Her kommer grevinde Alexandra også tættere på sin søn prins Nikolai, mens prins Felix til efteråret begynder i militæret.

Grevinde Alexandra med sin eks-mand prins Joachim, prinsesse Marie og børnene ved Chateau de Cayx i sommeren 2020 til prins Felix 18-års fødselsdag.
Grevinde Alexandra med sin eks-mand prins Joachim, prinsesse Marie og børnene ved Chateau de Cayx i sommeren 2020 til prins Felix 18-års fødselsdag. Foto: Kongehuset
Vis mere

I sommeren 2020 frasagde grevinde Alexandra sig sin apanage på 2,6 millioner kroner om året. Det skete, da prins Felix fyldte 18 år og efter en længere periode, hvor grevinde Alexandras forpligtelser i Kongehuset blev færre og færre.

Afviklingen af apanagen blev også hendes comeback til erhvervslivet, og kort forinden havde hun sikret sig stillingen som director of client programmes hos Bang & Olufsen i Lyngby.

I december 2020 scorede hun en stilling i medicinalvirksomheden Unumeds bestyrelse. Hun har også en bestyrelsespost i schweiziske Ferring Pharmaceuticals.

Grevinde Alexandra var gift med prins Joachim fra 1995 til 2005 og med Martin Jørgensen fra 2007 til 2015.