Her er det prins Andrew til venstre, så prinsesse Eugenie, dernæst prinsesse Beatrice og til højre er det prins Edward.
Her er det prins Andrew til venstre, så prinsesse Eugenie, dernæst prinsesse Beatrice og til højre er det prins Edward. Foto: POA(Phot) Owen Cooban

Prins William og prins Harrys kusine skaber stor spænding i England, efter hun er blevet set bære en særlig genstand.

Den 26-årige prinsesse Eugenie, der er datter af prins Charles lillebror, prins Andrew, og hertuginden af York, Sarah Ferguson, er nemlig blevet set bære en ring.

Det skriver Sunday Express.

Og det har straks sat gang i bryllupsrygterne hos de royale, britiske fans, der gerne snart ser et nyt, stort kongeligt bryllup folde sig ud.

FILE BRITAIN ROYAL WEDDING24r4er3r4t44rr4rw4

Den unge prinsesse har nemlig gennem flere år dannet par med Jack Brooksbank, og det har længe været forventet, at parret snart vil gifte sig.

Ifølge det britiske medie kan parrets planer om at blive gift dog blive udsat af, at der angiveligt skal foretages store renoveringer på Kensington Palace, hvor den unge prinsesse godt kunne tænke sig at bo. Fere andre kongelige, heriblandt prins Harry, bor også på det kendte slot.

En kilde fortæller dog til mediet, at der tilsyneladende er uenigheder om, hvem der skal betale for renoveringen af den del af slottet, hvor den unge prinsesse og hendes udkårne skal bo.

Rygterne om, at den britiske prinsesse skal giftes, har svirret længe. Sidste år meldte flere britiske meider, at de mente sig sikre på, at prinsessen skulle giftes i løbet af 2017.

913972284335

Har de ret i deres formodninger vil det dog ikke blive det eneste store bryllup i England i 2017.

Hertuginde Kates søster, Philippa ’Pippa’ Middleton skal nemlig også giftes i år. Og det bryllup er af flere blevet spået som det største bryllup på britisk jord, siden prins William og hertuginde Kate blev gift i 2011.

princesseugeni1234

Prinsesse Eugenie selv har dog indtil videre ifølge Sunday Express og Daily Mail afvist, at hun er blevet forlovet.

Du kan se den ring, som hun blev set bære i december, her:

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.