Ifølge hoffet er prinsesse Marie sat til at føde sit og prins Joachims andet barn i slutningen af januar næste år. Det kan betyde, at det kommende, royale barn er blevet undfanget i forbindelse med Vincent og Josephines barnedåb den 14. april i år.

Prinsesse Marie har i den seneste tid strålet med en helt særlig glød. Det er heller ikke så underligt, eftersom prinsessen i mere end en forstand har båret på en sød hemmelighed.

SE BILLEDERNE: Her er Marie tre en halv måned henne

I slutningen af januar kommer hendes og prins Joachims andet barn til verden. Og hvis man bruger lidt fingerregning, er dronning Margrethe og prins Henriks ottende barnebarn blevet undfanget engang i løbet af april måned.

SE BILLEDERNE: Sådan så Maries mave ud sidst hun var gravid

Den 14. april var kongehuset til fest i anledning af dåben af kronprinsparrets tvillinger. Efter dåben og den mere officielle del af denne, gav prins Joachim og prinsesse Marie den nemlig den max gas på natklubben Simon sammen med flere af dåbsgæsterne. Måske er det barnedåben af de royale tvillinger, der har inspireret parret fra Møgeltønder til at gå kronprinsparret i bedene.

For med fødslen af parrets andet fællesbarn bliver prins Joachim far til fire lige som hans storebror er.
I forvejen er parret forældre til prins Henrik, der er opkaldt efter grand papa. Han blev født den 4. maj 2009.

LÆS OGSÅ:

LÆS OGSÅ: