Billed-Bladet udkommer i morgen med seks sider om det græske bryllup. Allerede nu kan bladet fås i flere kiosker. Brylluppet afholdes imidlertid først i aften!

Billed-Bladet dækker onsdagens royale bryllup i Grækenland med stor reportage i bladet, der udkommer i morgen, torsdag.

Hele seks sider er helliget brylluppet mellem eksdronning Anne-Marie og ekskong Konstatins søn Nikolaos og hans brud, den venezuelansk/tysk/slovenske Tatiana Blatnik.

Men Billed-Bladet spiller højt spil. Store dele af bryllupsreportagen er skrevet længe inden brylluppet i aften.

Allerede på forsiden af morgendagens Billed-Bladet slås tonen an: 'Kæmpe reportage - så gode veninder er de. Mary og Marie i Grækenland'. Dertil tilføjelsen 'Margrethe stolt af sine svigerdøtre'.

Men såvel forside som hele bladet er gået i trykken et døgns tid inden brylluppet. Normalt trykkes Aller-bladene Se og Hør og Billed-Bladet tirsdag, altså to dage inden udgivelsensdagen torsdag.

Artiklerne er altså skrevet på et tidspunkt, hvor ingen kunne ane, hvad der ville komme til at ske under brylluppet.

En uforglemmelig oplevelse

Inden i bladet kan man f.eks. over to side læse følgende; 'onsdagens fantastiske bryllup i Grækenland, hvor prins Nikolaos og Tatiana Blatnik lovede hinanden evig troskab til døden, dem skiller, var i mere end en forstand en uforglemmelig oplevelse for prinsesse Marie. Vielsen var smuk og bevægende, men det var også fantastisk for Marie at blive en del af den absolutte kongelige inderkreds.'

Længere nede i artiklen kan man læse, at Marie og Mary så ud til at nyde hinandens selskab. Længere nede igen kan man læse om dronning Margrethes ankomst kort før brylluppets start.

Hvilken spåkugle?

Billed-Bladet opremser alle de mange kongelige, der også 'var med' til bryllup. Uden at ane om nogen evt. kunne blive tvunget til at melde afbud. Eller måske bare være forsinkede. At dømme efter Billed-Bladets artikel ankommer de royale gæster til brylluppet via båd. Alle der har rejst mellem de græske øer med båd, kender til begrebet forsinkelser.

Bt.dk ville gerne høre, hvilken spåkugle Billed-Bladet benytter, når bladet beskriver begivenheder, der sker i fremtiden. Men sent onsdag eftermiddag var det endnu ikke lykkedes at fange chefredaktør Annemette Krakau, Billed-Bladet for en kommentar.