Både kronprinsesse Mary og prinsesse Marie får kritik for deres kjolevalg ved årets nytårskur af den amerikanske avis Huffington Post
Både kronprinsesse Mary og prinsesse Marie får kritik for deres kjolevalg ved årets nytårskur af den amerikanske avis Huffington Post Foto: Keld Navntoft

Etiam lacinia, nunc vel hendrerit commodo, sem nibh gravida orci; et ornare massa tortor at justo. Donec dui nisi, malesuada sit amet sodales non, tempus ut neque. Fusce ac nullam.

Der er garanti for, at der bliver flashet flotte og farverige kjoler, når Dronning Margrethe inviterer til den traditionsrige nytårskur og nytårstaffel nytårsdag. Men i år lignede især Mary og Marie en flok prinsesser, der var på vej til en årgang midten-af-firserne-afgangsfest.

Sådan skriver den amerikanske avis Huffington Post, der kalder taflet for 'særdeles glansløs'.

- 71-årige Dronning Margrethe kan iføre sig, hvad end hun vil. I vores bog er hun alligevel en kjoledesignende, kæderygende, flersproget rockstjerne, så vi kan lide hende i alt. Men kronprinsesse Mary af Danmark - en af Europas mest stilfulde prinsesser - dukkede op i en detaljerig orange kjole med et ekstra lag af orange stof viklet rundt om taljen. Vi ved ikke, om det var satin eller taft, men det var i den grad... blankt, skriver avisens moderedaktør, Ellie Krupnick.

taffel 1


Men Mary blev dog overgået af Prins Joachims kone, Prinsesse Marie.

- Marie havde taget en endnu blankere magenta kjole på med lange ærmer og et imponerende, flæset slæb, som var synlig, da hun gik op af slotstrapperne, skriver moderedaktøren og fortsætter:

- Vi elsker den danske kongefamilie, men det her mindede mest af alt om prinsesser på vej til et skolebal tilbage i 80'erne. Skål for et nyt år med MEGET bedre royal mode.
SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.