Grevinde Alexandra til premieren på filmen 'Du Forsvinder'.
Grevinde Alexandra til premieren på filmen 'Du Forsvinder'. Foto: Martin Sylvest

Onsdag aften var der premiere på filmen 'Du Forsvinder' med Nikolaj Lie Kaas og Trine Dyrholm i hovedrollerne. Blandt de mange kendte gæster var blandt andet grevinde Alexandra.

Den 52-årige grevinde trådte ind på den røde løber kort før filmens start onsdag aften, hvor hun kunne fortælle, at hun havde det godt, men var trist over Prins Richards død.

»Det er sørgeligt. Jeg sender alle mine tanker til familien i denne svære tid. Det er ikke sjovt at miste en kær,« lød det kortfattet fra Alexandra.

071SEjukr-Grevinde-Alexandr.jpg

Hun glædede sig dog til at komme ind og se filmen og vise sin støtte til den alvorlige parkinson-sygdom.

»Jeg glæder mig til at støtte op om parkinson. Jeg var her sidste år, og det er godt, at nogle foreninger står sammen om det,« lød det, inden hun hastede ind i biografsalen sammen med de resterende gæster.

Det er mere end to år siden, at grevinden og Martin Jørgensen blev skilt, men Alexandra ønskede imidlertid ikke at svare på, hvordan det gik med kærligheden i dag.

Efter bruddet solgte den tidligere prinsesse sin 356 kvadratmeter store luksusvilla for svimlende 23 millioner kroner til den 23-årige Coloplast-arving Louise Find. Villaen havde Alexandra i sin fået overdraget kvit og frit af eksmanden prins Joachim.

Alexandra og hus 123

Siden har hun boet til leje i en 300 kvadratmeter stor lejlighed på den mondæne Store Kongensgade i København sammen med sine to sønner Nikolai og Felix. Adressen bliver betragtet som en af de mest eksklusive i landet, og ejendommen, som hun bor i, ejes af en af landets største ejendomsmatadorer, Mikael Goldschmidt, der sidste år var på Børsens liste som indehaver af den 38. største formue i landet.

Alexandra har flere gange ytret ønske om at få et job, hvor hun kan bruge sin erfaring fra eksempelvis finansverden, som hun gjorde karriere i, inden hun mødte Joachim, og hun har i mange år haft en bestyrelsespost i virksomheden Ferring Pharma.

Derudover er hun involveret i en lang række velgørenhedsprojekter.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.