Vi har ikke de samme værdier længere, og jeg kunne ikke se os have en fremtid sammen, siger grevinde Alexandra om nyheden om, at hun og gemalen Martin Jørgensen skal skilles efter otte års ægteskab.

Hun fortæller, at beslutningen hendes, men 'at den har ikke været nem'.

Sådan siger grevinde Alexandra om skilsmissen fra fotograf Martin Jørgensen i et interview med Ritzau ifølge TV 2.

Tirsdag kom det frem, at grevinde Alexandra skal skilles fra sin mand Martin Jørgensen efter otte års ægteskab. Det oplyste hendes advokat Mette Ravn Steenstrup i en pressemeddelelse.

Advokaten oplyser, at det er grevinde Alexandra, der har valgt at indgive skilsmissebegæringen, og at Martin Jørgensen er flyttet fra parrets nu tidligere fælles hjem på Svanemøllevej på Østerbro i København.

Til BT, BM, og Scanpix

»Når man kan se, at der ikke er en fælles fremtid, og at der er nogle grundværdier, vi alle sammen har i et ægteskab, der bliver for forskellige, så er man nødt til at tage det op til revision,« siger grevinde Alexandra til Ritzau ifølge TV 2.

Hun tilføjer, at når man bliver gift, er der mange følelser involveret, og at man håber, at det varer for livet, så det er en stor og hård beslutning at tage. Men den har jeg truffet nu, lyder det fra grevinde Alexandra, der nu har to forliste ægteskaber bag sig.

I 1995 blev hun og prins Joachim gift i Frederiksborg Slotskirke. Hele Danmarks øjne var rettet mod parret, der fik to sønner sammmen, prins Nikolai og prins Felix, men i 2004 var ægteskabslykken endegyldigt ovre, da Kongehuset annoncerede, at de skulle skilles.

Grevinde Alexandra stod frem og fortalte om sit forhold til Martin Jørgensen to år efter. De blev gift 3. marts 2007 i Øster Egede Kirke ved herregården Jomfruens Egede på Sydsjælland.