Prins Nikolai og prins Felix har meget til fælles, men er også vidt forskellige. Og deres forskelle gør også, at grevinde Alexandra ser de to tage hver sin vej i den nærmeste fremtid.

I de seneste par år har 16-årige prins Nikolai været kostelev på Herlufsholms Kostskole, hvor han er i gang med at tage sin studentereksamen. Prins Felix på 13 år, der går i 7. klasse på Krebs Skole, har derfor været ene om at bo fast hjemme, og grevinde Alexandra forventer ikke, at han flyver fra reden på samme måde som sin storebror:

»Nej, jeg tror ikke Felix vil følge med til Herlufsholm. Men de er også meget forskellige personligheder. Nikolai kunne godt tænke sig at studere i udlandet. Mens Felix kan lide sine vante omgivelser og have sine ting omkring sig.«

Alexandra med sønnerne prins Nikolai og prins Felix.
Alexandra med sønnerne prins Nikolai og prins Felix. Foto: Bax Lindhardt
Vis mere

»Han er et vanedyr. Så det med at sove på en sovesal med 34 andre drenge er en skræmmende tanke for ham. Når han bliver spurgt, siger han meget klogt: Det vides ikke endnu. Jeg har ikke taget den beslutning endnu,« fortæller grevinden om sine sønners foreløbige fremtidsplaner.

Du kan få adgang til hele interviewet HER med et abonnement på BT PLUS. Det er gratis de første 30 dage, og der er INGEN binding. Du kan også finde den nærmeste forhandler af BT og købe dagens avis.

Her fortæller grevinde Alexandra blandt meget andet, hvorfor hun fandt det nødvendigt med en lynskilsmisse. Der er også grevinde Alexandras svar på følgende spørgsmål:

Hvordan det var at se billeder af Martin Jørgensen sammen med Eva Harlou kort efter bruddet.

Hvad hun mente, da hun i forbindelse med skilsmissen sagde, at ’vores værdier blev for forskellige’.

Om hun stadig elsker Martin Jørgensen.

Derudover fortæller grevinde Alexandra også om:

Prins Felix og prins Nikolais håndtering af skilsmissen.

Følelserne omkring hendes første optræden i offentligheden efter skilsmissen.

Salg af boliger

Hendes anstrengte forhold til Facebook

Kærligheden til Danmark

DAGENS AFSTEMNING: