Det er snart otte måneder siden, de gik fra hinanden. Men selvom Martin Jørgensen respekterer grevinde Alexandras fortælling om bruddet, er det ikke hans udlægning.

Det fortæller han til BT, da vi foreholder ham grevinde Alexandras udtalelser om deres samliv og pludselige skilsmisse.

»Jeg kan sige, at jeg respekterer fuldt ud, at Alexandra har sin egen udlægning af vores ægteskab og skilsmisse. Men det er ikke min udlægning,« afslører han til BT.

Søndag fortæller Alexandra helt ekstraordinært i BT om bruddet med sin eksmand, fotograf Martin Jørgensen, som hun giftede sig med på en kold martsdag i 2007.

De levede vidt forskellige liv i det sidste stykke tid af deres ægteskab. Han var den udfarende på Københavns natklubber, mens hun passede sit liv som grevinde og to-barnsmor i luksusvillaen på Østerbro.

I dagens interview med BT fortæller grevinde Alexandra ærligt, at de to var vokset fra hinanden. Hun troede, at den 14 år yngre Martin Jørgensen var hendes livs kærlighed, men sådan skulle det ikke gå. Deres grundværdier var vidt forskellige, fortæller hun.

Blot en uge efter bruddet med Martin Jørgensen fortalte X Factor-værten Eva Harlou og musikproducenten Thomas Troelsen, at de var gået fra hinanden. Kort tid efter blev Martin Jørgensen og Eva Harlou spottet sammen i byen og på den røde løber til premiereaftener.
Ifølge Alexandra har Martin Jørgensen ikke altid fortalt hende sandheden. Hvad der ligger i denne udtalelse, vil den 38-årige fotograf ikke begynde at gisne om.

Hvad tror du, hun mener, når hun siger, at sandheden ikke altid er blevet fortalt?

»Det ved jeg simpelthen ikke. Vi må tage min udlægning en anden gang. Nu er det Alexandra, der kommer med sin udlægning,« siger Martin Jørgensen, der i øvrigt ikke har nogen kommentarer til, at Alexandra ville have en såkaldt straks-skilsmisse.

Til Ekstra Bladet fortæller Martin Jørgensen, at forholdet udviklede sig skævt.

»Det at være gift med Alexandra udviklede sig heller ikke for mig til det, som jeg drømte om,« siger han således

Ærgerlig over nægtet adgang til bonussønner

Martin Jørgensen havde et nært forhold til sine to bonussønner, prins Nikolai og prins Felix. I 2009 var Martin Jørgensen med til at følge prins Felix i skole på hans første skoledag, og så sent som i forsommeren 2015 var han – i Alexandras og prins Joachims fravær – til dimissionsfest med prins Nikolai på kostskolen Herlufsholm.

Det bratte brud med Alexandra har nu fået den konsekvens for ham, at hun har nægtet ham samvær med de to prinser.

»Det er korrekt, at jeg ikke ser dem, og det er jeg selvfølgelig ærgerlig over,« fortæller han til BT.

DU KAN LÆSE HELE DET STORE INTERVIEW MED ALEXANDRA OM BRUDDET OG SKILSMISSEN FRA MARTIN JØRGENSEN HER I BT PLUS.