Der er nok ingen grund til at tro, en royal sammenfletning mellem Danmarks kongehus og prinsesse Maria Chiara di Borbone delle Due Sicilie er på vej.

I hvert fald ikke hvis man spørger den vikarierende 'Det vi taler om'-vært Nikolaj Vraa. 

I fredagens udgave af programmet kommer panelet ind på den italienske prinsesse og hendes interview med et italiensk ugeblad, hvor prinsessen har udtalt sig om sit venskab til prins Christian. 

»Men med prins Christian er det et særligt venskab, er det rigtigt?« spørger journalisten i interviewet. 

»Med Christian? Ja, der er en god forståelse, et godt venskab, vi har det meget sjovt sammen, han er meget sporty, han elsker at løbe, tennis, men han er også meget disciplineret.«

»Han og hans familie er meget åbne. Nordiske monarkier kaldes 'cykelmonarkier', de er nemme og med lidt ceremoni. Christian kender sin plads, men er i stand til at trække stikket ud,« fortæller den 18-årige kvinde, der også er hertuginde af Noto og Capri. 

De to unge blev første gang set sammen ved et racerløb.
De to unge blev første gang set sammen ved et racerløb. Foto: Foto: IG/Maria Carolina di Borbone
Vis mere

Men netop det, at prinsessen er så åben om forholdet til prins Christian, gør, at panelet i 'Det vi taler om' klart kan konkludere, at der altså ikke er andet end netop et venskab mellem de to unge kongelige. 

»Det, man kan være helt sikker på efter det her interview, er, at der ikke er noget mellem hende og prins Christian.«

»Hvis der var bare antydningen af noget som helst, så havde hun holdt sin mund,« lyder det kontant. 

Prins Christian blev første gang spottet med den jævnaldrende prinsesse, da de to sammen så et racerløb i Monaco.

Prinsesse Maria Chiari er hertuginde af Noto og Capri og er født i 2005. Hun har masser af følgere på både Instagram og TikTok.

Hun deler sin tid mellem Paris, Monte Carlo og Rom og taler hele seks sprog: Engelsk, fransk, italiensk, spansk, portugisisk og russisk.

Hendes kongelige slægt stammer fra de spanske bourboner, der regerede Syditalien og Sicilien i mere end 100 år i det 18. og 19. århundrede.

Lyt til hele episoden af 'Det, vi taler om' her: