Prins William smagte gladeligt på nødrationerne fra Unicefs nødhjælpspakker, men Kate skulle ikke nyde noget af at spise peanutpasta.

Måske var det en gravid Kate, der besøgte København i denne uge!

I hvert fald spekulerer engelske medier lige nu heftigt i, om hertugindens nej tak til at smage på en peanutpasta i virkeligheden var et af de første synlige tegn på, at hun er i lykkelige omstændigheder.

SE BILLEDERNE: Kate og William i København

SE BILLEDERNE: Her pakker Kate og Mary nødhjælp i København

Episoden opstod under det royale pars besøg på Unicefs lager onsdag i denne uge.

Her skulle både William og Kate og deres danske værter Mary og Frederik prøvesmage nogle af de godter, de havde været med til at pakke ned i nødhjælpskasserne.  

Men hertuginden takkede pænt nej, mens både William, Mary og Frederik tog en bid.

LÆS OGSÅ:

Engelske myndigheder fraråder gravide at spise peanuts på grund af risiko for allergi. Herhjemme lyder anbefalingerne på at undgå dem på grund af det høje saltindhold.

Pressefolk på stedet bemærkede, at Kate høfligt afslog, mens hun gav William et 'mærkeligt blik', som blev tolket som om de havde en hemmelighed.

Senere udtalte en offeciel taltmand, at Kate IKKE er allergisk over for nødder. 

LÆS OGSÅ:

LÆS OGSÅ:

En iagttager siger til den britiske avis The Sun:

- Hertuginden er ikke allergisk over for nødder, og det ligner hende heller ikke at være uhøflig. Den eneste forklaring er, at hun er gravid, og at hun - som mange andre gravide - er blevet frarådet at spise nødder.

Det engelske hof indrømmer, at episoden kan føre til spekulationer om en eventuelt graviditet.

En anden kilde siger dog til avisen, at der kan være en anden forklaring:

- Graviditet er ikke den eneste forklaring. Det er stadig nyt for hertuginden at optræde foran kameraerne ved officielle begivenheder.

- Det er meget muligt, at hun ikke føler sig tryg ved at spise, mens kameraerne fokuserer på hende. Det er ikke første gang, hun har takket nej til at spise i spotlight.