Grevinde Alexandra med sine to sønner til Ecco Walkathon i København (september 2015)
Grevinde Alexandra med sine to sønner til Ecco Walkathon i København (september 2015) Foto: Bax Lindhardt

Prins Nikolai har det så godt på Herlufsholm Skole, at grevinde Alexandra ikke tror på, at han kommer hjem og bor igen.

Siden skilsmissen med Martin Jørgensen i september sidste år er grevinde Alexandra og hendes to sønner, prins Nikolai på 16 år, og prins Felix på 13 år, kommet endnu tættere på hianden. Det fortæller hun til Billed-Bladet.

Det kan især mærkes ved den ældste søns fravær, hvor Alexandra savner ham meget. Prins Nikolai går i gymnasiet på Herlufsholm Skole, og grevinden regner ikke med at få ham hjem og bo igen.

»Jeg syntes, at det var hårdt i starten, at han først kom hjem hver anden weekend. Men jeg har vænnet mig til det, og jeg kan se, at han trives. Jeg kan godt se, at det ikke kun er en beslutning, som han tager. Det påvirker hele familien, for lige pludselig er Felix ret meget enebarn derhjemme. Men han har det godt med det,« siger grevinde Alexandra til Billed-Bladet.

Sammen hver for sig - 1

I forbindelse med skilsmissen sidste år gik hele familien en meget svær tid igennem. Det lader dog nu til, at i hvert fald Alexandra og børnene er ved at have fundet sig til rette igen. Grevinde Alexandra nyder liver og nyder at være, hvor hun er, fortæller hun til Billed-Bladet.

På trods af savnet til Nikolai fortæller den 51-årige grevinde, at hun er en stolt og glad mor, der nyder at se sine børn være godt på vej.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.