To forliste ægteskaber har ikke fået 51-årige grevinde Alexandra til at miste troen på, at der findes en ægte kærlighed til hende derude.

Det fortæller hun i et stort interview med BT, der eksklusivt har mødt Alexandra til en snak om livet efter skilsmissen.

Køb dagens BT og læs hele interviewet. Du kan også få adgang til det HER, hvis du har et abonnement på BT PLUS. Det er gratis de første 30 dage, og der er INGEN binding.

I september sidste år brød hun med sin eksmand Martin Jørgensen, som hun blev gift med i marts 2007, og lige nu nyder hun at bruge tiden på at lære sig selv bedre at kende, som hun selv siger det. Men selvom hun håber og tror på, at der er en mand derude til hende, så ved hun ikke lige selv, hvor hendes søgen efter kærlighed skal begynde:

Men hvor finder man en mand, når man er i Deres position?

»I dont know? Fortæl mig det,« griner Alexandra under interviewet.

»Det vil jeg gerne vide. For jeg kan jo ikke gå på et datingsite. For skal jeg skrive mit sande navn? Hvis jeg lader være, vil det jo være lidt dumt, for når jeg så møder op, vil vedkommende sikkert sige: Har jeg ikke set dig før?,« ler hun med hovedet kastet tilbage og dropper dermed ideen om at oprette en profil på et datingsite.

Men hvor finder man så en mand, når man er 51 år, mor til to teenagesønner og tidligere prinsesse?

»Det er lidt svært. Men som sagt. No rush. Men på et tidspunkt tror jeg, der kommer en kærlighed. Men den kommer nok, når jeg mindst forventer det,« lyder det afklaret.

I dagens interview, som du kan få adgang til HER, kan du også læse om:

  • Hendes boligplaner og bekymringerne ved at være hjemløs lige om lidt
  • Hendes kommende forfatterskab
  • Hendes planer om at blive erhvervsaktiv igen

Med et abonnement på BT Plus får du også adgang til søndagens opsigtsvækkende interview, hvor grevinde Alexandra fortæller om sin skilsmisse og tiden lige efter.

Her får du blandt andet hendes svar på følgende spørgsmål:

  • Hvorfor det var nødvendigt for hende med en lynskilsmisse.
  • Hvordan det var at se billeder af Martin Jørgensen sammen med Eva Harlou kort efter bruddet.
  • Hvad hun mente, da hun i forbindelse med skilsmissen sagde, at ’vores værdier blev for forskellige’.
  • Om hun stadig elsker Martin Jørgensen.

Derudover fortæller grevinde Alexandra også om, prins Felix og prins Nikolais håndtering af skilsmissen, følelserne omkring hendes første optræden i offentligheden efter skilsmissen, hendes anstrengte forhold til Facebook og kærligheden til Danmark.