Den tidligere kronprins har i flere år opholdt sig i Thailand og hans mildt sagt noget udsvævende liv har flere gange bragt ham på forsiden af landets aviser.
Den tidligere kronprins har i flere år opholdt sig i Thailand og hans mildt sagt noget udsvævende liv har flere gange bragt ham på forsiden af landets aviser. Foto: EPA

Nepals tidligere kronprins, Paras Shah, er blevet indlagt på et hospital i Bangkok efter at han fik et hjerteanfald, oplyser den nepalesiske ambassade i Thailand

Den 42-årige Shah ligger på intensivafdelingen på Samitvej-hospitalet, men ifølge ambassaden er han i bedring, selv om han stadig skal gennemgå flere undersøgelser.

Paras Shah har i flere år opholdt sig i Thailand og hans mildt sagt noget udsvævende liv har flere gange bragt ham på forsiden af landets aviser. I oktober sidste år blev han arresteret på ferieøen Phuket for besiddelse af hash og i december blev han lagt i håndjern af ordensmagten i Bangkok, hvor han havde smadret en luksuslejlighed. Han nægtede sig skyldig i begge tilfælde og blev løsladt mod kaution.

Allerede i sin tid som kronprins - frem til 2008, hvor Nepal afskaffede kongedømmet - var Paras Shah berygtet for sin playboy-livsstil.

Shah blev tronarving i 2001 efter at hans fætter, den tidligere kronprins Dipendra, i en alkohol- og narkorus dræbte ni medlemmer af den kongelige familie, inklusiv kongen og dronningen. Efter udåden rettede Dipendra våbnet mod sig selv og begik selvmord.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.