'Nobody puts Baby in a corner,' lyder den legendariske replik i 80'erfilmen 'Dirty Dancing'. Men hvis du til gengæld gerne vil prøve at gemme dig i hjørnet på feriestedet Kellerman's, der lægger kulisse og dansegulv til kultfilmen, så kan det faktisk lade sig gøre.

Det luksuriøse hotel er nemlig ikke skabt i et studie - endsige forvandlet til et resort for filmholdets skyld. Det er et vaskeægte hotel, som huser ganske almindelige gæster, som det er tilfældet i filmen.

Dansefilmen 'Dirty Dancing', med Jennifer Grey og Patrick Swayze i hovedrollerne, er fra 1987, men skulle forestille at finde sted i 1963. Og til det opstøvede man Mountain Lake Hotel i Pembroke, Virginia, som med sine rustikke stenmure, store træflader og nærliggende sø snildt kunne forestille sig at være Kellerman's ferieresort uden for New York.

Ifølge Womans Day valgte man også hotellet, fordi det var billigt. Budgettet var nemlig lavt, da ingen havde forestillet sig, hvilken blockbuster, det skulle ende med at blive. Mediet oplyser i øvrigt, at flere at skuespillerne endda indlogerede sig på hotellet, mens optagelserne stod på.

Og det kan du også gøre. Mountain Lake Lodge har nemlig gjort en fabelagtig forretning ud af at lave flere årlige 'Dirty Dancing'-weekender, hvor gæsterne kan sidde midt i kulissen og se filmen, efterfulgt af en skattejagt, vandmelon-kast og danselektioner, hvor de modige måske vil driste sig til at udføre det legendariske løft.

Foruden selve hovedhuset kan gæster også vælge at indlogere sig i træhytten, hvor Frances 'Baby' Housemans familie bor samt besøge søen, hvor 'Baby' og Johnny Castle øvede det ikoniske løft utallige gange.