Boede i mørk kælder
- Værelserne henlå i mørke i en kælder, ringe udluftning, kældergange, det fungerede som depot for servicevogne. (Tyrkiet Eksperten)

Lugtede af kloak
- Utilfredsstillende indkvartering, navnlig pga. værelset var lille, mørkt og med 3/4 seng, at væggen ud til bad og toilet var af glas, samt kloaklugt udefra.

Safari-mareridt
Et par voksne eventyrere fik medhold i, at deres safari med en aldersgrænse på 18 år blev ødelagt af, at der var en børnefamilie med på turen: - At have en børnefamilie som en del af vores gruppe betød, at udflugterne, såsom en 2-dages kanotur, bjergbestigning m.m., ikke kunne gennemføres som forventet og planlagt, og at køreturen på i alt over 5.000 km. blev et mareridt. Alt i alt blev vores individuelle oplevelse sat på kompromis, og safarien levede således på ingen måder op til vores forventninger.

Fik dårlig lejlighed
- Indkvarteringens standard navnlig pga. manglende rengøring. På rejsens 2. dag flyttet til lejlighed i lavere kategori. Ikke indkvarteret i en lejlighed til 4 personer sammen med et vennepar, ikke muligt at få kontakt med bureauet, dårlig guideservice og ingen dækning af transportudgifter ved flytningen. (Alanya, Tyrkiet Eksperten)

Flyet var fløjet
- Mistet rejse som følge af, at bureauet havde fremrykket afrejsetidspunktet med 17 timer i forhold til oplysningerne på ordrebekræftelsen. (Alanya, Tyrkiet Eksperten)

Husk min fødselsdag
2 mistede golfdage – samt manglende markering af 60 års fødselsdag. (Antalya, Tyrkiet Eksperten)

Byggeplads med seng
- Hotellet var ikke færdigbygget, der var ikke minimarked, og der var støj fra håndværkere. Tilnærmelser fra tjernerne. (Bodrum, Tyrkiet Eksperten)

Uspændende udsigt
- Værelsernes placering med udsigt til en væg. (Costa Brava, Thinggaard Rejser)

Ingen Rolf
- Utilfredsstillende cykeltræningslejr. Rolf Sørensen deltog ikke i træningslejren som oplyst. (Toscana, Aktiv Cykel Rejser)

Udtørret sø
- Ukorrekte og vildledende oplysninger om byen Udaipur. Den beskrevne sø var udtørret. (Rajasthan, Indien, Grace Tours)

Ingen minibar
- Utilfredsstillende indkvartering navnlig pga. hotellets standard, manglende rengøring, støj fra hotellets diskotek, ingen minibar, betaling for liggestole på hotellets område samt aflysning af udflugt. (Monastir, Joy Travel)

Toilet med udsyn
- Boligen stemte ikke overens med rejsebureauets beskrivelse samt gennemsigtig toiletdør. (Wagrain, Højmark Rejser)

36-timers forsinkelse
Ni klagere fra samme tur fik medhold i Rejseankenævnet over FDB-Rejser og My Planet, fordi rundrejsen til Australien var 36 timer forsinket, og dermed blev ferien forrykket.

Udpluk af rejseklager - her fik kunderne ikke medholdSpildt kaffe
- Skoldningsskade på højre fod som følge af spildt varm kaffe pga. ustabilt bord ved siddeplads i flyet.

Alt gik galt
- Svigtende landtransport, forkert hotelbooking, forkert efternavn på flybillet samt forkert oplysning om kontaktperson.