Det islandske flyselskab WOW air har indledt en seriøs krig mod resten af flyselskaberne, der flyver fra Danmark til USA.

Lavprisselskabet fra vulkanøen tilbyder priser på helt ned til 999 kroner for en enkeltbillet fra Danmark via Island til USA.

Du kommer dog ikke til at slippe med et beløb under den magiske grænse på 1000 kroner. Du skal nemlig betale et bookinggebyr på 70 kroner, så prisen lander reelt på 1069 kroner for den billigste billet.

Det islandske flyselskab WOW air tilbyder enkeltbilletter fra Danmark til USA for 999 kroner. Reelt set ryger prisen dog som minimum op på 1069 kroner, da du ikke kan undgå et bookinggebyr på 70 kroner.
Det islandske flyselskab WOW air tilbyder enkeltbilletter fra Danmark til USA for 999 kroner. Reelt set ryger prisen dog som minimum op på 1069 kroner, da du ikke kan undgå et bookinggebyr på 70 kroner. Foto: Wowair.dk
Vis mere

Da der er tale om et lavprisselskab skal du dog forvente at betale ekstra for blandt andet bagage og valg af sæde, hvis man ønsker at sidde et bestemt sted eller sammen med andre.

Men hvis du kan klare dig uden en stor kuffert og med et tilfældigt sæde ved siden af en tilfældig rejsende er der mulighed for at få en billig tur over Atlanterhavet. Håndbagage på op til fem kilo er nemlig gratis.

Det er dog ikke sikkert, at hjemturen bliver lige så billig. Det er kun en række udvalgte ruter, hvor passagererne kan nyde godt af de billige billetter.

I perioden 1. oktober til 15. december kan man være heldig at finde en af de billige billetter, ligesom man kan prøve lykken igen fra 10. januar til 10. marts næste år, oplyser WOW air i en pressemeddelelse.