Man kan ikke bo meget mere centralt i San Francisco end på det historiske og hyggelige familie-ejede Handlery lige ved Union Square.

Hvorfor:

Hvis central beliggenhed er vigtigt, er det svært at komme udenom Handlery, når det handler om San Francisco. Den famøse cablecar, der kører til Fisherman Wharf, stopper ved Powell Street Station, fem minutters gang fra hotellet. Toget fra og til lufthavnen går også herfra. Og så har man teater-distriktet, samt masser af restauranter og butikker lige i nærheden.

Hvad:

Hotellet har 377 værelser, fordelt på den historiske fløj fra 1908 og premierfløjen med værelser mod gaden eller poolområdet (og mange med balkon), samt to suiter, den ene med egen tagterrasse. Alle værelser har gratis kaffe og te, wifi og køleskab. Hotellet har desuden en udendørs opvarmet pool, et fitnesscenter og en restaurant tilknyttet, samt en concierge, der er meget behjælpelig med forslag til aktiviteter i byen.

Hvor:

351 Geary Street - bare 100 meter fra Union Square, som er epicentret for teater, restaurant og shopping i San Francisco.

Plus:

Udover beliggenheden er poolen på taget et stort hit. Den er ikke stor, men rammer man San Francisco i en hedebølge, er det voldsomt rart at kunne køle af et sted lidt væk fra storbyens larm.

Minus:

Får man et værelse ud mod gaden, må man være forberedt på støj.

Bedømmelse:

★★★★☆☆

Værelserne på Handlery er enten historiske eller såkaldt premier. T.h.: Poolen på taget er et sjældent set fænomen i San Francisco. Foto: Flickr
Værelserne på Handlery er enten historiske eller såkaldt premier. T.h.: Poolen på taget er et sjældent set fænomen i San Francisco. Foto: Flickr
Vis mere