Køb abonnement

Jesper Kongskov

Jesper Kongskov er virksomhedsredaktør på Berlingske Business og har været ansat på Berlingske siden 2014. Skriver om de største virksomheder i Danmark og følger bl.a Carlsberg, Novozymes og Lego. Skriver derudover om ledelse, virksomhedshandler, børsintroduktioner og kapitalfonde.Jesper Kongskov er forfatter til bogen "Dansen om Danisco", som udkom i 2012 på Gyldendal, og som handler om det stormombruste salg af det danske ingrediensklenodie til amerikanske Dupont i 2011. Tidligere ansat på Dagbladet Børsen, Ritzaus Bureau og i DI. Er uddannet cand. comm. i Journalistik fra RUC og Københavns Universitet.

Skriv email Facebook Twitter LinkedIn
Virksomheder er sultne: Foretager megaopkøb som aldrig før
Medicinalselskabet Sanofis opkøb af Bioverativ er et af januars megakøb. Her ses Sanofi-forskere med den første udgave af en vaccine mod denguefeber. Arkivfoto: Robert Pratta/Reuters

Virksomheder er sultne: Foretager megaopkøb som aldrig før

Antallet af såkaldte megaopkøb af virksomheder sætter global rekord her i januar, viser nye tal. De mange opkøb er drevet frem af, at virksomhederne vælter sig i penge, og at renteniveauet samtidig er rekordlavt.

Tilbud fra BT Shop Se flere tilbud

Gå på opdagelse i Prøv gratis i 30 dage