Lyt til artiklen

Vil du lytte til artiklen?

Køb et Digital Plus-abonnement og lyt med det samme.

Vil du lytte til artiklen?

Køb et Digital Plus-abonnement og lyt med det samme.

33-årige Thomas Nørmark Krog bliver manden, der sammen med avisens gravende redaktion skal udbygge BTs position som et af landets mest dagsordensættende nyhedsmedier.

Journalist Thomas Nørmark Krog har gennem de sidste fem år været en væsentlig bidragyder til mange af de afslørende historier, som BT har bragt frem i dagens lys. Han har dermed været med til at understøtte BT som det seriøse tabloidmedie, der med sin grave-journalistik afslører betydelige kritiske samfundsmæssige forhold.

BTs ansvarshavende redaktør, Olav Skaaning Andersen siger:

- BT har de seneste år været førende, når det gælder afslørende journalistik. Se & Hør-sagen, afsløringen af bøllemetoder i SKAT, afdækningen af det islamistiske miljø i Danmark og Peter Aalbæks Jensens pengecirkus i Zentropa, er de seneste eksempler. Vi vil gerne fortsætte den positive udvikling, og derfor har vi sat Thomas Nørmark Krog i spidsen for den del af BTs journalistik. Thomas har selv været en væsentlig bidragyder til BTs afsløringer de seneste år, og han er den rette til - sammen med resten af gruppen - at grave vigtige og unikke nyheder frem.

Læs også: Her er Berlingskes nye sportsredaktør

Thomas Nørmark Krog ser frem til at tiltræde sit nye job 1. oktober:

- Jeg er enormt stolt over at skulle stå i spidsen for en gruppe af Danmarks mest ihærdige og dygtige graverjournalister. Min ambition er, at vi de kommende år, på net og print, laver de historier som danskerne snakker om både på Christiansborg og i stuerne landet over. Vi skal lave de nyheder, der gør en forskel og som bliver husket, siger Thomas Nørmark Krog.

Andre læser også