B.T.s pengeredaktør Marie Milling og landets bedste eksperter giver konkrete, gratis råd til alle, der gerne vil træffe bedre økonomiske valg i deres liv.

I seneste afsnit af podcasten Spar Kassen, hvor kokken Thomas Castberg kommenterer på dagligvarekæden Menys sejr som årets supermarked, lød det blandt andet således fra ham:

»Hvis jeg køber fisk i et supermarked – og det ikke er Meny i hvert fald – så køber jeg altid frossen fisk,« siger han og uddyber:

»Det har noget at gøre med fangstmetoderne, og jeg ved, når jeg køber sådan nogle nordnorske torskeloins at de bliver fisket, gutted (renset, red.), skåret og frosset på båden.«

Thomas Castberg arbejder selv med fisk som creative director for Skagen Group, hvor han også har nem adgang til den friske fisk.
Thomas Castberg arbejder selv med fisk som creative director for Skagen Group, hvor han også har nem adgang til den friske fisk. Bax Lindhardt

Kokken forklarer, at det på den måde er en fisk, hvor han kender dens rejse frem til hans bord.

Lyt til hele podcasten, hvor der bliver talt om ekstremt Meny som Årets Supermarkedskæde hos Spotify, Apple Podcast eller ved at trykke ‘lyt’ herunder: