B.T.s pengeredaktør Marie Milling og landets bedste eksperter giver konkrete, gratis råd til alle, der gerne vil træffe bedre økonomiske valg i deres liv.
I seneste afsnit af podcasten Spar Kassen lød det blandt andet således fra B.T.s madekspert Thomas Castberg om en af amerikanernes yndlingsvarer:
»Æg er uden sammenligning køkkenets vidunderbarn. Der er ikke noget, et æg ikke kan. Det er intet mindre end genialt.«
Kokken kan derfor godt forstå, at amerikanerne har den som en af deres yndlingsvarer.
»At de så bare steger den derovre, det er jo bare en lille bitte brøkdel af, hvad æg kan. Så det er rigtig nok, at det som fødevare og ingrediens i et køkken er uden sammenligning. Det kan så mange ting – er så versatilt. Det er helt vanvittigt. Der er ikke noget, det ikke kan.«
I USA er æggene steget voldsomt i pris. Blandt andet på grund af fugleinfluenza, som har forårsaget masseaflivninger af fuglebesætninger. Thomas Castberg nævner i podcasten nogle af de ting, man kan bruge ægget til:
»Det kan være direkte som protein, det kan være en garniture, det kan være som stabilisator. Det kan være med i alle retter. Forre, hovedret og dessert. Der er stort set ikke en ret, som det ikke kan gøre bedre.«
Lyt til hele podcasten, hvor Thomas Castberg også får lova t smage på konventionelle og økologiske æg, samt giver gode råd til brug af ægget, i Spotify, Apple Podcast eller ved at trykke ‘lyt’ herunder
