'Poul Madsen fra Ekstra Bladet er en klam pikspiller.'

Så kontant skriver Martin Lyngbo, ægtemanden  til den radikale politiker Zenia Stampe, på sin Facebook-profil om Ekstra Bladets chefredaktør Poul Madsen. Teksten er skrevet hen over et billede af chefredaktøren og har her til morgen allerede fået næsten 1.000 likes. Opslaget kommer i kølvandet på, at formand for partiet Nye Borgerlige, Pernille Vermund, har kaldt Stampe for 'spejlblank' på Facebook.

Poul Madsen synes, angrebet på ham er besynderligt.

»Først blev jeg overrasket, for det er trods alt ikke hverdagskost at blive kaldt den slags, selv for en mand i mit job. Og jeg synes egentlig, det er fedt, han forsvarer sin kone, men han har altså også giftet sig med en politiker, der selv har startet en diskussion med et nyt parti, som kører for fulde hammer på de sociale medier,« siger han.

Anledningen til det hårde angreb på avischefen er en række af artikler bragt på Ekstra Bladets nyhedssite, hvor formanden for partiet Nye Borgerlige, Pernille Vermund, angriber politikeren Zenia Stampe for at være 'spejlblank', fordi hun i en tv-optræden i DR-programmet Deadline fredag aften sagde, at hendes vigtigste opgave som ny værdiordfører bliver at bekæmpe ekstrem og voldelig ekstremisme på højrefløjen.

Det fik de to politkere ud i en åben krig på Facebook, hvor de livligt debatterede Stampes tv-optræden og Pernille Vermunds verbale tæsk til den radikale politiker.

Men de er så ikke de eneste, der blandede sig i debatten. Tirsdag aften slog Stampes mand billedet af Poul Madsen op på Facebook med et længere forsvar for sin kone, hvor han beskylder Ekstra Bladet for at give taletid til en 'nobody fra højrefløjen' som bruger 'sexistisk ladede skældsord'. Han udfordrer derefter Ekstra Bladet til at bringe lignende artikler, hvor de kalder Poul Madsen for en pikspiller som en pendant til ordet spejlblank.

Poul Madsen mener dog, at Ekstra Bladet blot har udført helt klassisk journalistik.

»Det er klassisk journalistisk at høre begge parter, og i denne her sag har vi både talt med Stampe og Vermund. Jeg kan også godt lade mig rive med og blive vred, men når man selv stikker røven frem, må man regne med at nogen tager temperaturen,« slutter han.