Søren Pind
Søren Pind Foto: Henning Bagger
I søndagens Jyllands-Posten er der et indlæg fra V-politikeren Søren Pind, der kalder danskerne 'uklædelige' og 'pøbelagtige'

- Vulgariseringen af den demokratiske debat er uklædelig og pøbelagtig, stormer Søren Pind frem i sit indlæg, der kun har hårde ord tilovers for danskerne.

De får en ordentlig opsang fra politikeren, når det kommer til den demokatiske debat og stillingtagen. Pinds budskab er, at det er for let at forføre danskerne til en politik, og at de ikke selv kan tage stilling. Og at den danske almene dannelse er i bund. Du kan læse indlægget her.

Da BT kørte historien om Søren Pinds vrede indslag, gik der ikke lang tid før danskerne tog genmæle over tasterne. Hundredvis af danskere har på bt.dk og BT's Facebookside raset over den borgerlige politikers åbenmundede indslag. Og det er langtfra alle, der er enige med V-politikeren. 
 
- Så længe at alle stemmer borgerligt, så har demokratiet det fint. Men når folk ikke stemmer rigtigt og dermed rødt, så er folket en uoplyst pøbel og demokratiet fuldstændig ødelagt af dødsensfarlige demagoger. Manden er jo fuldstændig udenfor for pædagogisk rækkevidde. Magen til en omgang arrogant nonsens som Søren Pinds skal man lede længe efter, raser en bruger, og han får mange kommentarer fra folk, der er helt enige med ham. 

Mange andre danskere påpeger overfor Søren Pind, at han mere ødelægger det for sig selv og andre politikere når han skriver den slags, end at han engagerer borgerne.

- Udtalelser fra en lang række politikere, organisationsfolk, virksomhedsledere o.a. vidner vitterligt om, at den danske elite totalt undervurderer den danske befolknings intelligens, skriver en bruger i en kommentar på bt.dk. 

- Tør øjnene Søren - det er udtalelser som disse, som skaber endnu mere politikerlede, lyder det fra en Facebook-bruger. 

Ifølge politikeren skal der i Danmark ske nogle drastiske ændringer, hvis demokratiet fortsat skal udvikle sig i en positiv retning. Men ifølge mere end én bruger på bt.dk, er det ikke danskerne, der er problemet, men derimod politikerne selv.
 
- Et folk er ikke bedre end de politikere de belemres med, og de får ikke bedre politikere før politikerne begynder at behandle folk med respekt, svarer en bruger på Facebook igen med. 


 
SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.