Lyt til artiklen

Vil du lytte til artiklen?

Køb et Digital Plus-abonnement og lyt med det samme.

Vil du lytte til artiklen?

Køb et Digital Plus-abonnement og lyt med det samme.

Anders Fogh Rasmussen kan pludselig forlade dansk politik, påpeger Venstres kulturordfører. Venstre-folk hylder Lars Løkke Rasmussen på Facebook.

Statsminister Anders Fogh Rasmussen (V) kan forlade dansk politik som et lyn fra en klar himmel.

Det siger Venstres kulturordfører, Troels Christensen, der mener, at Venstre skal forberede sig på en situation, hvor Anders Fogh Rasmussen eventuelt bliver tilbudt en international toppost i udlandet.

- Dagsordenen kan ændre sig fra den ene dag til den anden i den politiske verden. Det gjorde den også, da Bendt Bendtsen gik. Det kom også som et lyn fra en klar himmel. Selv om man havde gået og snakket meget om det, så vidste man ikke, at det var lige dér. Vi kan ikke vide, om det bliver i morgen eller om mange år. Det kan vi ikke vide. Vi skal bare være godt forberedt og med rettidig omhu have sikret os, at vi har nogen, der kan tage over. Og det har vi, siger Troels Christensen til Ritzau.

Han er én af flere Venstre-folketingsmedlemmer, der for nylig har meldt sig ind i Facebook-gruppen med navnet: "Er Lars Løkke Rasmussen DIN kommende statsminister?"/ritzau/

Andre læser også