Suzanne Bjerrehuus var lidt for åbenmundet i radioprogrammet 'Mads og Monopolet' i går, da hun fortalte, at der var 'problemer med Erik Skov Pedersen og partiets kreditkort', mens hun arbejdede hos De Konservative, og det måske kun er toppen af isbjerget, man ser.

Hendes historie kom som svar på værten Mads Steffensens spørgsmål om, hvad hun tænker om historien om Henriette Kjær og Erik Skov Pedersens privatøkonomi.

- Jeg synes, at det er problematisk, at Henriette Kjær og Erik med deres rigtig, rigtig dårlige økonomi - så kan der altså ske ting, hvis man ikke er helt lovlydig. Og man kan sige med Erik..., siger hun i programmet og holder lige inde et halvt sekund:
 
- Nu skal jeg jo ikke sidde her og komme med injurier, men jeg kan da huske tilbage fra dengang jeg arbejdede inde hos De Konservative og bagefter også, at der var problemer med creditcard, partiets creditcard. Jeg skal ikke gå i detaljer med det, men det er kun toppen af isbjerget, måske, man ser.

Dagen derpå erkender Suzanne Bjerrehuus, at det mest bare var intern sladder, som hun bragte til torvs på live radio.

- Sagt er sagt. Man siddder der og snakker og glemmer, at mikronen er tændt. Det var bare sladder, fra efter jeg var færdig i De Konservative. Men det var, hvad man gik og snakkede om, siger hun til bt.dk.

I programmet når hun også at sige, at parrets dårlige økonomi kan udgøre en sikkerhedsrisiko.

- Jeg tænker, at det er faktisk problematisk, når en meget højt placeret politiker har rod i sin økonomi. Det svarer også til, at en højt placeret politiker er homoseksuel og omgås trækkerdrenge. Det er sådan noget, som måske kan gøre dem til en sikkerhedsrisiko, siger den åbenmundede samfundsdebattør.
 
Suzanne Bjerrehuus blev ansat i Det Konservative Folkepartis politisk-økonomiske afdeling i 1986 og blev i 1990 opstillet som folketingskandidat for samme parti. Dog uden at blive valgt.