Dommen over den 15-årige dreng, der fremsatte en facebook-trussel mod Pia Kjærsgaard har startet en endnu værre tråd på partiets facebook-fanside.

- Fuck Pia K. hun skal fandme dø ik kun en hund men også et svin det samme gælder alle andre parti medlemmer det er hvad jeg synes, lyder det fra en af de unge på DF's fanside.

Tirsdag fik en 15-årig dreng en betinget fængselsdom, for trusler rettet mod Pia Kjærsgaard på Dansk Folkepartis fanside. Det er første gang der er faldet dom i en sag, hvor truslerne er fremsat på et socialt medie som facebook.Som den første af sin slags bliver dommen sandsynligvis målestok for lignende domme i fremtiden.

Allerede onsdag kan man således finde andre trusler fra unge på DF's hjemmeside. Trusler eller 'hård kritik', som er rettet mod dommen afsagt tirsdag.

- 'Fuck Pia K. Du skal dø, din fucking hund' - Var det, ikke de ord, at en dreng på 15 år blev dømt for?, skriver en anden på fansiden, der har 5558 medlemmer, og som administreres af et af folketingsmedlemmerne fra DF.

Hvorvidt de to også kommer til at betale i retten for deres ytringer, vil kun tiden vise.