De Konservatives formand Lars Barfoed truer ugebladet HER & NU med bål og brand.

Det sker efter, at HER & NU navngiver Barfoed elskerinde i den udgave af ugebladet, der kommer på gaden onsdag morgen.

Formanden for Det Konservative Folkeparti meddelte for en måned siden, at han skulle skilles. Og allerede samme dag stod hans kone Vibeke Sylvest frem i BT og fortalte, at hun krævede lynskilsmisse, fordi Barfoed havde været utro.

Hvem elskerinden er, har hverken ekskonen eller Barfoed haft lyst til at kommentere på.

Men nu navngiver ugebladet en kvinde, der ifølge anonyme kilder er hende, der er årsagen til Barfoed skilsmisse. Men ifølge partiformanden er der ikke hold i rygterne, og han er nu så rasende, at han har taget kontakt til sin advokat, fortæller hans særlige rådgiver Troels Krog til bt.dk.

Barfoed selv er i disse dage på udlandsrejse til USA med Folketinget, men igennem rådgiveren fortæller han, at historien er helt og aldeles usand.

- Lars Barfoed vil nu anlægge sag i pressenævnet, og han overveje også at tage øvrige juridiske skridt, siger Troels Krog til bt.dk.

Lars Barfoed og juristen Vibeke Sylvest Barfoed blev gift i 2008 ved et diskret bryllup på Langeland. De boede indtil sidste år i Kokkedal. Men i december flyttede Lars Barfoed fra Nordsjælland til en lejlighed på Frederiksberg, men ekskonen flyttede ikke med. Og i februar kom det så frem, at de to skulle skilles.

Det er anden gang, at Barfoed bliver skilt. Da formanden var familieminister gik han fra sin daværende kone og tre børn, fordi han var faldet for en yngre kvinde på jobbet. Det viste sig efterfølgende at være juristen Vibeke Sylvest, som han senere giftede sig med.