Mens Liberal Alliances meningsmålinger går op, går Thyra Franks vægt ned. Siden BT talte med hende om hendes vægt, for lidt mere end et år siden, har hun tabt 15 kilo, men der er stadig lang vej til målet om at tabe 70 kilo.

- 15 kilo er bedre end ingenting, men jeg vil gerne have at det går hurtigere, så jeg skal faktisk til en diætist her den 23. april. Det håber jeg, kan give mig lidt mere motivation, for det er ikke nemt at smide så mange kilo i min alder, siger den 60-årige Thyra Frank (LA).

Da BT interviewede hende for et år siden, vejede hun 129 kilo. Det er nu blevet til 114 kilo, så det går den rigtige vej for den bramfri politiker. Hun er gået fra en størrelse 56 til nu næsten at kunne klemme sig ned i en størrelse 50. Men hvordan har hun tabt sig de 15 kilo?

- Jeg spiser ikke så mange kulhydrater og ikke så meget brød. Hver gang jeg spiser kulhydrater, så sætter det sig. Til gængæld spiser jeg masser af proteiner. Det tænker jeg meget over, at jeg SKAL spise, griner Thyra Frank.I det tidligere interview i BT fortalte hun, at hvis hun ikke kunne tabe sig af egen fri vilje og kraft, ville hun lade sig operere, men de tanker er indtil videre udskudt.

- Jeg har virkelig overvejet længe, om jeg skulle opereres, men jeg er bange for at få skåret i min krop, som ikke fejler andet end for mange kilo. Hvis jeg havde sukkersyge eller kolesterol-problemer, så havde det nok været en anden sag. Samtidig kan jeg jo godt tabe mig, uden at tage dem på igen med det samme, så nu giver jeg det en chance.
 
- Jeg vil stadig tabe mig 55 kilo, og jeg håber da om et år, at jeg har tabt yderligere 15 kilo. Det ville være fantastisk, siger hun.