Thorning afslørede torsdag, at hun vidste mere om Henrik Sass Larsens sag end hun fortæller til pressen. Dermed åbner hun selv for en fortsættelse i sagen, mener kommentator.

Siden den socialdemokratiske toppolitiker Henrik Sass Larsen i går trak sig, som ministerkandidat i en Thorning-regering har den kommende Statsminister selv trukket sig helt ud af rampelyset.

Det lykkedes dog pressen, at få en enkelt kommentar vristet ud af Helle Thorning-Schmidt, da hun forlod Plaza Hotel torsdag.

- Jeg tror ikke, sagen er så enkel. Jeg kan ikke gå yderligere ind i den her sag, sagde Helle Thorning-Schmidt, hvorefter hun efterlod en skare af sultne pressefolk.

'Sagen er ikke så enkel'
Men fåmælte Thorning afslørede mere, end først antaget. Hun modsiger sin egen partifælde Henrik Sass Larsen, når han påstår, at han 'helt enkelt' ikke kan sikkerhedsgodkendes efter et enkelt møde med en bandidos-rocker med vendingen 'sagen er ikke så enkel'.

Det mener i hvert fald politisk kommentator, Chefredaktøren for Fyns Stiftidende,Troels Mylenberg.

- Vi aner ikke, hvad der ligger til grund for Sass' exit. Men jeg har ikke mødt nogen i dag, der har troet på, at hele forklaringen er, at han ikke kan sikkerhedsgodkendes, fordi han har fået en kop kaffe med en rocker. Og hvis det virkelig var hele forklaringen, ville Thorning jo heller ikke sige, at 'sagen ikke er så enkel', siger Mylenberg til politiken.

- Hun ved andet og mere end det, vi har fået at vide.