Bandidos-rocker ønsker Socialdemokraternes nye gruppeformand Henrik Sass Larsen held og lykke

Suzuki-Torben ønsker Henrik Sass Larsen held og lykke med, at han igen er inde i varmen i dansk politik. Men han mener, at den socialdemokratiske gruppeformand er løbet fra sine løfter.

I september var det angiveligt en række venskabelige sms’er mellem politikeren og Bandidos-rockeren, der kostede Henrik Sass Larsen posten som finansminister. Det skete efter, at BT bragte et billede, der viste de to i en afslappet situation sammen med lokalpolitikeren Tommy Kamp på et værtshus i Køge.

- Der var det i det, at jeg havde et seriøst problem, og han lovede at kigge på min børnesag, Det blev bare aldrig til noget, siger Suzuki-Torben - der også hedder Torben Ohlsen Jensen - da BT møder ham i Køge onsdag.Den voldsdømte Bandidos-rocker, der tidligere var krigsminister i lokalafdelingen Coast Town, arbejder i dag som skoventrepenør. Han har ikke tilgivet Henrik Sass Larsen for, at han i første omgang benægtede, at de to havde haft andet end sporadisk kontakt.

- Jeg er nærmest fortørnet over at høre, at han skulle have en plet på grund af mig. Jeg er da en vældig flink fyr. Han skulle lære at stå inde for sine handlinger og lade være med at pive så meget, siger Suzuki-Torben og klemmer øjnene sammen i et stort smil.Den bredskuldrede rocker håber, at Henrik Sass Larsen nu vil have mulighed for at kigge på børnesagen igen - men han lover, at han ikke selv vil henvende sig.

- Jeg er skide flink, det kunne jeg ikke drømme om. Han ville jo løbe tudende væk, siger han.

Til gengæld vil Suzuki-Torben godt sende en hilsen gennem BT:

- Jeg vil gerne sige til Henrik Sass, at uanset hvilken modstand, han får, så har jeg hans ryg, lover Suzuki-Torben.