- Det er tid at vise brutalitet. Hårdt, kontant og ubetinget, siger Søren Pind (V), der blæser til angreb på 'pirater, terrorister og andet pak'.

- Jeg synes ikke, det er en skam, at irakerne hængte Saddam Hussein eller at rumænerne henrettede Ceaucescu. Jeg græder tørre tårer.

Venstres provokatør Søren Pind går direkte til stålet på sin seneste blog. Her er han en hårsbredde fra at erklære sig som tilhænger af dødsstraf og erklærer stolt, at han ikke er humanist.

- Så godt et menneske er jeg simpelthen ikke, skriver Pind og fortsætter:

- I gamle dage har selv danske flåder bekæmpet pirateri. Og med pirater var det op under rånokken. Slut. ... Skal den vestlige verden overleve, er den vestlige verden nødt til at forsvare sig og sine... Det er tid til at vise brutalitet. Hårdt, kontant og ubetinget, slutter Søren Pind sin svada.

Sig det helt krystalklart, så det ikke er til at misforstå. Går du ind for dødsstraf eller ej?

- Nej, jeg går ikke 'ind for dødsstraf', men vi må indse, at det er nødvendigt at slå andre ihjel nogle gange. Særligt når man er i krig. Og jeg synes faktisk, amerikanerne gjorde det rigtige, da de skød piraterne.

Så det, du skriver, er, at man hellere skal pløkke dem ned end forhandle med dem?

- Nu lægger du mig ord i munden. Men det er rigtigt, at generelt går jeg ikke ind for at forhandle. Hverken med pirater eller terrorister. I den situation er det et valg mellem noget lort og noget rigtigt lort. Ideelt set skulle de jo have været for en dommer, men det er bare ikke muligt. Og vi kan ikke blive ved med at lade os trække rundt i manegen, siger Søren Pind, der benægter, at bloggen er en provokation.

Midt i civilisationskrig
- Til gengæld bør man sige sin mening lige ud, når man er folkevalgt, smiler Pind alvorligt.

- For fanden, vi er midt i en civilisationskrig. Vi slås mod den fanatiske del af islam, som synes, det er en fornærmelse, at kvinder går frit rundt i samfundet, og som foragter alt det, vi har bygget op i de sidste 250 år. Det nytter ikke, at vi trækker os væk fra alt det, som måske støder. Se bare Muhammed-krisen. Pludselig flipper en masse mennesker ud over noget, vi før ville have trukket på skuldrene ad. Hvis vi er tilbageholdende over for den trussel, bliver det kun værre.

Du mener, vi er blevet for bløde?

- Ja, den vestlige verden er blevet alt for slap. Der skal så lidt til, før alt det, vi har bygget op, klasker sammen i kaos og anarki. Hvis vi ikke viser vilje til at forsvare vores kultur, så forsvinder den.