1. Hvorfor vælger Kinnock og Thorning kun at offentliggøre to linjer af et brev på ni sider fra Skat?

30. juli sagde Frode Holm, parrets skatterådgiver, f.eks. til Ekstra Bladet: - Min klare forventning er, at Socialdemokraterne vil offentliggøre erklæringen fra Skat i sin helhed og i uredigeret form. På den måde får offentligheden det klareste billede af Skats afgørelse.


2. Hvorfor skriver Stephen Kinnock i 2006 på skødet til Thornings hus på Østerbro, at han bor i Bruxelles?

Han har på det tidspunkt arbejdet et år for British Council i Rusland.


3. Hvorfor siger både Kinnock og Thorning i en række interview, at han bor i Danmark?

Nu har det vist sig, at han bor i Schweiz.


4. Hvordan har parret bevist, at 33 weekender er det rigtige, og hvor meget var Kinnock i Danmark i 2007 og 2008?
Til Justitsministeriet har Thorning oplyst, at Kinncok er hjemme hver weekend hele året. Det samme siger Kinnock, når han giver interview. Men til Skat oplyser Thorning, at det i 2009 kun var 33 weekender.


5. Hvor flyttede Kinnock officielt hen, da han i januar 2008 blev smidt ud af Rusland efter en sag om påstået spirituskørsel?

Til Sierra Leone, hvor han arbejdede i tre måneder senere samme år, eller til London, hvor parret har en lejlighed, som de angiveligt lejer ud? Og hvorfor flyttede han officielt ikke til Danmark, hvor hans børn og kone jo bor?


6. Hvorfor nåede parrets skatterådgiver frem til, at Kinnock godt kunne betale skat i Danmark, når Skat konkluderer anderledes?

Hvem har fået hvilke papirer at se?


7. Hvad har I oplyst til Skat?

Til B.T. den 22. juni sagde Helle Thorning-Schmidt, at Stephen Kinnock aldrig har været på forretningsrejse til Danmark. Det viste sig at være usandt, da han på et år har været på tre forretningsrejser til Danmark, senest den 16. juni.