Spørgsmålene til Moderaternes kulturordfører, Jon Stephensen, står stadig i kø i sagen om den falske underskrift.

Senest har Jon Stephensen erkendt, at det er hans stemme, man hører på en meget omtalt lydfil, hvor man ifølge et øjenvidne kan høre Stephensen forfalske en underskrift.

Men da B.T.s reporter lørdag stiller spørgsmål til Jon Stephensen ved Moderaternes årsmøde i Vejle, lader han helt være med at svare på noget.

Her er hele B.T.s forsøg på at få ord fra Jon Stephensen:

Hej Jon. Du har været med i et program for nylig, hvor du siger, du ikke ved, hvordan lydfilen er strikket sammen. Kan du ikke prøve at forklare, om du mener, at lydfilen er manipuleret eller ej?

Jon Stephensen afviser at stå stille og svare på spørgsmålet. I stedet lader han, som om han intet hører, og flygter væk fra journalisten.

Jon, mener du, at lydfilen er manipuleret eller ej, når du siger, du ikke ved, hvordan den er strikket sammen?

Igen svarer han ikke på spørgsmålet og fortsætter med ret så hurtige skridt væk fra B.T.s reporter.

Jon, du har bedt din advokat komme med et skøn. Har du så ikke en holdning til det?

Endnu en gang svarer han ikke på spørgsmålet, og da der også kommer journalister fra andre medier for at stille spørgsmål, skifter han retning.

»I har ikke nogen grund til at være her. Vi går her hen og holder møde,« siger en partifælle til journalisterne, mens han tager Jon Stephensen om den ene skulder og får ham væk fra pressen.

Så indtil videre ikke et eneste ord fra Jon Stephensen til journalisterne ved Moderaternes årsmøde i Vejle.

Hør her den meget omtalte lydfil, hvor man kan høre en skrive på et stykke papir, hvorefter Jon Stephensen siger, 'det ser da meget godt ud, ikke?':