Simon Emil Ammitzbøll føler sig ført bag lyset af produktionsselskabet, der har lavet udsendelsen 'Velkommen til virkeligheden'.
 Simon Emil Ammitzbøll føler sig ført bag lyset af produktionsselskabet, der har lavet udsendelsen 'Velkommen til virkeligheden'. Foto: Camilla Rønde

Liberal Alliances politiske ordfører, Simon Emil Ammitzbøll, der var med i programmet 'Velkommen til virkeligheden' er bestemt ikke imponeret over produktionsselskabet, som han kalder politisk motiveret.

Simon Emil Ammitzbøll langer nu hårdt ud efter produktionsselskabet Made in Copenhagen, der har lavet serien 'Velkommen til virkeligheden' på TV2, hvor man følger politikere bevæge sig ud i virkeligheden.

Det er BT´s historie om, at Made in Copenhagen undlod at fortælle Simon Emil og seerne, at 'arbejdsløse-Mette i juli måned, mens optagelserne stadig stod på, sagde nej til tre jobtilbud.

LÆS OGSÅ:

Skjulte sandheden om Mette - 1


- Virkeligheden er jo ikke så virkelig, som de gerne vil have det fremstillet som. Jeg synes, det er utroligt, at de ikke mener, at jeg og seerne skal kende til jobtilbudene, og det ærgrer mig, at de har en tydelig politisk agenda med udsendelsen, siger Simon Emil Ammitzbøll til bt.dk.

I udsendelsen, der blev sendt torsdag 13.september på TV2, ser man den 35-årige kontanthjælpsmodtagere og enlig mor til tre, Mette Hansen fra Østjylland, vise Simon Emil Ammitzbøll sin virkelighed. Hun er træt af at høre på politikere tale om, at der er job til alle, der vil arbejde, for virkeligheden - efter hendes mening - er at der ikke er nogen jobs at hente.

Produktionsselskabet erkender over for BT, at de kendte til jobtilbudene, men fandt det irrelevant at bringe, da de ikke anså jobtilbudene for reelle.

Det var ikke kun seerne og Simon Emil Ammitzbøll, som Made in Copenhagen ikke informerede om jobtilbudene inden udsendelsen.

TV2´s programredaktør Heidi Kim Andersen skriver i en mail til BT, at hun intet kendte til Mette Hansens tre jobtilbud, før BT fortæller hende det. Hun fastholder dog, at Mette Hansen er en rigtig person at bruge i programmet.

Simon Emil Ammitzbøll mener også, at han i udsendelsen blev fremstillet på en måde, så det passede til produktionsselskabets holdninger. Han peger bl.a. andet på en sms, som han har modtaget fra programmets tilrettelæggere, hvor de beskriver, at de i starten vil beskrive ham 'som en person, der har set sin far miste sit job og en mor, der arbejdede som socialrådgiver'.

I stedet blev Simon Emil Ammitzbøll i programmets indledning præsenteret som 'en direktørsøn Nord for København, der har en universitetsuddannelse'.

- Deres troværdighed kan ligge på et meget lille sted, supplerer Simon Emil Ammitzbøll.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.