Interviewet har fået stor opmærksomhed på de sociale medier, efter det blev vist søndag aften på DR 2.
Interviewet har fået stor opmærksomhed på de sociale medier, efter det blev vist søndag aften på DR 2.

Det gik langt fra stille af sig, da Socialdemokraternes formand søndag aften krydsede klinger med tv-værten Clement Kjersgaard, i sidstnævntes ugentlige talkshow 'Vi ses hos Clement' på DR2. Dagen derpå raser debatten om de to kamphaners optræden på tv-programmets egen Facebookside.

Det, som skulle have handlet om Socialdemokraternes flygtninge- og asylpolitik, udviklede sig istedet til en verbal boksekamp med journalist og studievært Clement Kjersgaard i det ene hjørne, Mette Frederiksen i det andet.

Interviewet var kun få minutter gammelt, da de to duellanter for alvor røg i totterne på hinanden, efter at Clement Kjersgaard spurgte sin gæst, om den danske asyl- og flygtninge politik, i hendes øjne, er sympatisk. Da svaret fra Mette Frederiksen ikke levede op til studieværtens forventing, blev hun prompte afbrudt, og diskussionen endte i et mundhuggeri, som efterfølgende prægede resten af det omtrent 30 minutter lange interview.

Herefter fulgte adskillige afbrydelser fra Clement Kjersgaard, der beskyldte Mette Frederiksen for at ikke at svare på hans spørgsmål, alt i mens partiformanden skød tilbage mod studieværten, og anklagede ham for at forhindre hende i at svare, fordi han blev ved med at afbryde.

Men det er langt fra kun interviewets to hovedpersoner, som har haft travlt med at pege fingre ad hinanden.

For på talkshowet 'Vi ses hos Clement's Facebookside, har der i kølvandet på interviewet været heftigt debat om, hvem der trak sig sejrrigt ud af opgøret. Og flere af brugerne lægger ikke skjul på, at de langt fra bryder sig om Clement Kjersgaards konfrontatoriske interview-stil.

Herunder kan du læse et par uddrag fra debatten på Facebook.

»Kære Clement. Få dig et soloshow og find en afløser, der er interesseret i at høre svar fra de inviterede gæster.«

»Er du stiv, Clement? Fy for et latterligt interview.«

»Pinligt ud over alle grænser - tag en pause Clement - inden du fuldstændig krakelerer.«

»Er han en jubelidiot på Coke? Og jeg er endda "blå".«

Men det er langt fra alle, som deler opfattelsen af, at det er studieværten, den er gal med. Flere langer nemlig også ud efter Socialdemokraternes formand, der primært beskyldes for ignorere spørgsmålene og svare udenom.

»Clement er da nødt til afbryde når Mette Frederiksen gang på gang forsøger at snakke udenom. Det var da direkte tåkrummende at se på.«

»Slukker konsekvent tv når skrigeskinken Mette F er på - ellers tak da magter hende bare ikke.«

»Hun kendte spørgsmålene men snakkede udenom. Hun fik som fortjent, og det er kun fint hvis alvoren i den førte politik, er ved at gå op for hende.«

Herunder kan du kort udrag fra det ophedede interview, mens det kan ses i sin helhed på DRs hjemmeside.

 

 

 

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.