Den liberale erhvervsmand Fritz Schur stopper som formand for Venstres liberale erhvervsklub.

Venstre skal se sig om efter en ny formand for Den Liberale Erhvervsklub.

Efter 14 år har erhvervsmanden Fritz Schur valgt at stoppe på posten.

Det siger Venstres partisekretær, Claus Søgaard-Richter, ved Venstres landsmøde, der lørdag formiddag er blevet skudt i gang i Herning.

- Jeg vil gerne benytte lejligheden til at takke Fritz Schur, som har meddelt, at han ønsker at stoppe som formand for Den Liberale Erhvervsklub efter 14 gode år, siger Claus Søgaard-Richter.

Fritz Schurs afgang sker ifølge Claus Søgaard-Richter efter Schurs eget ønske. For nyligt kunne Berlingske oplyse, at Venstre udvider pengeklubben, som mod betaling giver erhvervsfolk indsigt i Venstre-toppens strategi.

- Det er et stort arbejde, og der har Fritz sagt, at der måske er behov for nye kræfter til at rulle det arbejde i gang, siger Claus Søgaard-Richter.

Udvidelsen af pengeklubben skal være med til at generere det største pengebeløb fra erhvervslivet til Venstre nogensinde, men ifølge partisekretæren handler det langt fra kun om penge.

- For os drejer det her sig ikke om penge. Det, der er vigtigt for Venstre, er, at vi er tæt på dansk erhvervsliv. Så vi ved, hvad det er for nogle ting, der trykker, siger han.

Fritz Schur har de seneste dage som bestyrelsesformand i det kriseramte flyselskab SAS mødt massiv modvind, men den situation har ikke noget at gøre med hans afgang som formand for Den Liberale Erhvervsklub, lyder det.

- Det her har vi drøftet allerede før sommerferien, så det har intet at gøre med de udfordringer, der er i SAS i øjeblikket, som jeg er sikker på, at Fritz løser til UG, siger Claus Søgaard-Richter.

Det er endnu ikke besluttet, hvem der overtager posten efter Schur. Det er foreningen, der skal vælge en ny formand.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.