Foto: Thomas Lekfeldt

Anders Samuelsen stak mandag aften til statsminister Lars Løkke Rasmussen, som han mener også kommer til at bøje sig for Liberal Alliances ønsker om skattereformer i efteråret.

I januar truede Anders Samuelsen med at vælte regeringen, hvis ikke statsminister Lars Løkke Rasmussen imødekommer Liberal Alliances ønske om en skattereform.

»Hvis regeringen ikke lever op til regeringsgrundlaget, hvor der står, at der skal komme skatteforhandlinger i foråret, så kan vi heller ikke garantere, at regeringen sidder efter grundlovsdag,« sagde Anders Samuelsen til Ritzau i januar.

folketingsvalg2015

I februar var Samuelsen så igen ude og forsvare sine trusler mod regerings tilstedeværelse.

Skatteforhandlingerne er nu sat til at komme i efteråret, og Anders Samuelsen holder fortsat fast i sine holdninger.

I programmet 'Spørg partierne' på TV2 News fortæller han, at han ikke ser nogen grund til, at den nuværende regering skal blive siddende, hvis ikke de vil komme med nødvendige reformer til efteråret.

Partilederen fra Liberal Alliance tror dog ikke, at det bliver nødvendigt at vælte regeringen.

I TV2-programmet får han stukket godt og grundigt til statsministeren, som han mener kommer til at føje sig for Liberal Alliances ønske om en lettelse af topskatten.

folketingsvalg2015

»Sagen er, at de kommer til at gøre det, fordi de ønsker at blive i regeringen. Og jeg kan sige, hvis jeg skal være lidt drillende, at det fik de konservative illustreret. De vil hellere smide Eva Kjer ud, end de vil risikere at miste deres ministerbiler,« siger Anders Samuelsen ifølge TV2, der derfor ikke mener, at det bliver nødvendigt at vælte regeringen.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.