Lyt til artiklen

Anders Samuelsens betalte narkogæld til rockere for at hjælpe sin ældste søn. Det skriver han søndag på sin Facebook-profil.

Historien er kommet frem, efter Berlingske og B.T. søndag skrev, at toppolitikeren fra Liberal Alliance havde betalt rockere mellem 10.000 og 20.000 kroner for at lukke en gammel narkogæld.

- Hensynet til ham har vejet over alt andet. Mit håb har været at hensynet til min søns helt legitime krav på anonymitet blev respekteret. Det håb må jeg desværre opgive. Jeg er superstolt af ham og ikke mindst af hvordan det er lykkedes ham at komme flot videre.

Den liberale leder udtrykker på Facebook videre sin store kærlighed til sønnen.

- Det aftvinger så meget respekt. Jeg elsker uendeligt højt min dreng!, skriver Anders Samuelsen.

LÆS OGSÅ:

LÆS OGSÅ:

Partilederen møder stor forståelse fra de personer, som har kommenteret på hans væg på Facebook.

Folketingsmedlem for Liberal Alliance Ole Birk Olesen skriver:

- Du gjorde, hvad du skulle gøre. Livet er ikke altid så ligetil, som nogen gerne vil gøre det til. Til knægten: Tag dig ikke af det, vi begår alle fejl. Det gælder bare om at lære af det, og det har du gjort. Videre med livet!

En anden skriver: Respekt Anders, medmenneskelighed og næstekærlighed. Alle rigtige forældre prioritere deres børns ve og vel højest!


Anders Samuelsens søn er i dag begyndt på en ungdomsuddannelse. Han bliver efter planen student i 2013 fra Københavns åbne Gymnasium.

B.T. søger forældre, der som Anders Samuelsen har indbetalt narkogæld til rockere på vegne af deres børn. Kender du forældre, der har stået i den situation eller har du selv prøvet det, så tip B.T. på sms 1929, mail os på 1929@bt.dk eller tip os her.



HVAD MENER DU? VAR DET RIGTIGT AF ANDERS SAMUELSEN AT BETALE NARKOGÆLDEN? DELTAG I AFSTEMNINGEN OG DEBATTEN NEDENFOR