Udtrykket 'grisefarvede danskere', som er skrevet som et modsvar til den debat, forfatter Suzanne Bjerrehuus startede i sidste uge om danske værdier, har fået BT's læsere op af stolen. Her kan du læse hele indlægget:

I BT 30/7 sagde Suzanne Bjerrehuus, at 'halal-hippie'-politikere ødelægger dansk kultur med deres fornemste våben: Fanatiske, muslimske horder. Suzanne Bjerrehuus nævner følgende, som hun elsker ved dansk kultur: At kvinder og mænd er ligestillede, at man kan ligge topløs på stranden, at man kan klappe sin hund (!) og drikke sig i hegnet, at utroskab ikke straffes, og at homoer kan blive gift. hvilke af disse ting mener sb, er i fare i dagens Danmark? Mænd og kvinder i Danmark er i dag mere lige end nogensinde før, og de politikere, som aktivt kæmper for yderligere ligestilling, er de samme politikere, som hun kalder for halal-hippier.

Topløs på stranden, det kan man stadig være, hvis man vil. Men tænk på hele amme-debatten; var den ført an af rabiate muslimer? Nej, den var ført an af grisefarvede danskere, som var lidt mindre frigjorte, end Suzanne Bjerrehuus og undertegnede er.

At klappe sin hund?! Jeg kender muslimer, som elsker at klappe hunde, mens jeg ikke er vild med det. Gør det mig udansk? Men den del af dansk kultur har muslimerne altså heller ikke udryddet.

Danskerne har fortsat verdensrekord i druk, så der behøver Suzanne Bjerrehuus ikke bekymre sig, og det samme gælder utroskab - vi ligger i en solid top ti, så også der lader tingene til at være i den skønneste orden.

Og det var 'halal-hippierne', som muliggjorde homo-vielser.

Ja, der er uheldige subkulturer og ekstremisme i vort samfund, men de findes ikke kun blandt muslimer og bestemt ikke blandt alle muslimer. Sådan får SB det til at lyde - og det kan hun ikke være bekendt. For rigtig mange muslimer gør sig hver dag umage for at være gode, konstruktive medborgere i det danske samfund.

Liv Holm Andersen, MF, De Radikale