Helle Thorning-Schmidt ankommer storsmilende til EU-topmøde. I nat fik hun en lille overraskelse i form af en fødselsdagssang.
Helle Thorning-Schmidt ankommer storsmilende til EU-topmøde. I nat fik hun en lille overraskelse i form af en fødselsdagssang. Foto: GEORGES GOBET

I dag er det Helles fødselsdag. Hurra, hurra, hurra! Ja, det var måske nærmere den mere internationale 'Happy birthday', der blev sunget for Helle Thorning-Scmidt i nat. Selvom hun er til EU-topmøde blev der nemlig plads til en fødselsdagssang.

Natten til fredag tog EU's stats - regeringschefer en lille pause fra diskussionerne om unionens fremtid, da et møde i Det Europæiske Råd trak ud til over midnat, og det pludselig var Helle Thorning-Schmidts fødselsdag. Og det gik ikke ubemærket hen, for der blev nemlig sunget fødselsdagssang for Thorning-Schmidt til mødet. Det skrev hun på sin Facebookside i nat, hvor det også allerede vælter ind med hilsner:

- Sidder i møde i Det Europæiske Råd på syvende time. Stats- og regeringscheferne har lige sunget fødselsdagssang for mig.

I dag slutter et to-dages EU-topmøde i Bruxelles, og det er grunden til den noget anderledes start på statsministerens fødselsdagsdøgn.

Her på topmødets sidste dag skal Thorning-Schmidt og hendes 26 EU-kolleger diskutere forsvar, udvidelse og Syrien, skriver tv2.dk.

Helle Thorning-Schmidt blev født den 14. december 1966, så der skal altså 46 lys i lagkagen i dag.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.