- Vi skal have en ny leder.Så klar er udmeldingen fra De Radikales Henrik Larsen i kølvandet på Naser Khaders farvel til partiet.Henrik Larsen er medlem af byrådet i Kolding og formand for KL's børne- og kulturudvalg.

- Vi er ramt lige i hjertet af Naser Khaders og Anders Samuelsens afgang, og det er ganske enkelt ikke godt nok, at vi ikke har været brede nok til at beholde to så stærke folk på holdet. Og det gør ikke mindre ondt, når man ser, at politikken i deres nye parti er, hvad jeg vil kalde "rigtig radikal politik", siger Henrik Larsen til JydskeVestkystens netavis jv.dk.

Hvad synes du? deltag i debatten her Derfor bliver der heller ikke lagt fingre imellem, når han skal komme med en løsning på situationen for De Radikale her og nu.- Vi skal have en ny frontfigur til valget. Ledelsen har ikke været opmærksom nok på Naser Khaders signaler, og Marianne Jelved må gå af. Hun kan stadig spille en stor rolle i partiet - men ikke som frontfigur.

I mine øjne er vores problem lige nu ikke politisk - men ledelsesmæssigt, siger Henrik Larsen.Han ser Margrethe Vestager som en oplagt afløser for Marianne Jelved.Henrik Larsen erkender overfor jv.dk, at det har været fristende at springe over til Naser Khaders nye parti ’Ny Alliance’.

- Men nu har jeg været medlem af Det Radikale Venstre i 16 år. Det vil jeg ikke lave om på, siger han.

Læs dagens leder og deltag i debatten her

Afstemning: