Anna Mee Allerslev lyver og skaber intriger internt i partiet, mener formand for Hovedstadens Radikale Venstre, Bo Nissen Knudsen, som trækker sig.

Det skriver han på Facebook.

'Jeg trækker mig med øjeblikkelig virkning som formand for Hovedstadens Radikale Venstre. Jeg kan ikke længere stå inde for den måde som kommunalvalget i København håndteres på, og eftersom det er en af mine vigtigste opgaver som formand, må jeg forlade posten,' lyder det.

Han tilføjer, at sagerne, som BT har afsløret og dækket de sidste uger, er 'blæst ud af proportion', og de hører til kategorien af dumheder, som alle ifølge Bo Nissen Knudsen kan begå.

Men han kan imidlertid ikke se gennem fingre med, at Anna Mee Allerslev ifølge ham har prioriteret at bruge sin tid på intriger i partiet, mens den efterhånden massive kritik af hendes beslutning om at holde sin bryllupsreception på Københavns Rådhus har stået på.

'Det er til gengæld ikke muligt for mig at stå inde for at vores spidskandidat, midt i stormvejret, har prioriteret at bruge sin tid på interne intriger i partiet og på systematisk og med talløse løgne at underminere partiforeningens demokratiske strukturer og beslutningsgange,' lyder det, inden han fortsætter:

'Det er dem jeg skal stå som garant for som formand, og det har jeg ikke kunnet. Så det er mig selv der har fejlet, og derfor er det mig der må gå.'

Den nu tidligere formand for Hovedstadens Radikale Venstre holder dog fast i, at han i fremtiden også vil være radikal, ligesom han også kommer til at stemme radikalt ved det kommende kommunevalg.

Trods de voldsomme anklager fra Bo Nissen Knudsen, så erfarer Ritzau, at De Radikale fortsat bakker op om Anna Mee Allerslev som spidskandidat i København, ligesom hovedpersonen selv heller ikke har i sinde at trække sig.

»Medlemmer har peget på mig som deres spidskandidat. Og jeg vil gøre alt, hvad jeg overhovedet kan, for at komme til at snakke politik og føre radikale visioner ud i livet,« siger Anna Mee Allerslev til Ritzau.

Læs hele Bo Nissen Knudsens opslag herunder:

BT arbejder på at få en kommentar fra Anna Mee Allerslev.