____simple_html_dom__voku__html_wrapper____>____simple_html_dom__voku__html_wrapper____>Mandag fik den populære, danske reggae-musiker Wafande lejlighed til at spille sin sang 'Lang vej hjem' for Pia Kjærsgaard (DF). Og det faldt ikke i god jord.
Sådan udlægger Wafande en episode på Bremen Teater på sin facebook-profil.

- Oh my god, har lige spillet "lang vej hjem" for Pia Kjærsgaard live på Bremen.. Hold kæft hun blev sur, hahahaha, skriver han.

Læs mere: Wafande svarer igen: Tak for opmærksomheden, Pia

Sangen er en reference til en aftale fra 2009, hvor den daværende VK-regering og Dansk Folkeparti aftalte, at udlændinge fra ikke-vestlige lande kan få 100.000 kroner med i baglommen, hvis de vinker farvel til Danmark og rejser hjem. I sangen fra 2011 synger Wafande blandt andet:

- Pia, du kan ikke få sendt os hjem. Breaker det ned, så du kan følge med, ja. "Hvad er dit problem?". Dit land bliver skrøbeligt af alle de løgne. Jeg kæmper for Danmark med brune øjne.

Se billederne: Pia Kjærsgaard fejrede 30 års jubilæum på ChristiansborgPia Kjærsgaard bekræfter over for BT, at hun var til koncerten, der blev afholdt for at samle penge ind til hjemløse-projekter. Hun forklarer, at Wafande som den sidste musiker kom på scenen og nævnte hendes navn flere gange og talte om, at nu skulle Pia Kjærsgaard have det glatte lag.

- Jeg vil ikke finde mig i at stå model til den slags til en koncert. Og ingen andre tog afstand fra det. Jeg troede virkelig, at vi var kommet over det der med, 'selvom jeg har brune øjne, så er jeg født i København. Det må du forstå Pia Kjærsgaard', siger hun til BT.Efter koncerten konfronterede hun musikeren med sin utilfredshed.

- Alle dine socialistiske venner bliver væk, men jeg vil gerne støtte projektet, og så sviner du mig til på den måde. Jeg synes, at det er fuldstændig utilstedeligt, fortæller Pia Kjærsgaard, at hun sagde til musikeren.

Ingen greb ind

Dansk Folkepartis tidligere formand fortæller til BT, at Wafande ikke var klar over, at hun var til koncerten, og at han da også blev lidt 'bleg om næbbet', da Pia Kjærsgaard konfronterede ham. Hun undrer sig også over, at ingen tog afstand fra musikerens provokation.

- Nu havde jeg voksne familiemedlemmer med, men tænk, hvis jeg havde et af mine børnebørn med. Det havde jeg da været ked af, at de skulle opleve, siger hun.

Koncerten i går aften var en støttekoncert, hvor blandt andet Flemming Jensen, Anne Marie Helger, Bobo Moreno, Michala Petri og Hjemløsekoret underholdte. Projekt Hjemløs, som giver mad og omsorg til hjemløse i København, får overskuddet fra koncerten.