Regeringen er i bedste fald værdiløs i værste fald landsskadelig, mener Pia Kjærsgaard, der skruer op for værdikampen mod den caffé latte-drikkende, designertøjsklædte elite.

»De danske værdier er ikke umistelige. Og når de først er tabt, får vi dem ikke tilbage«.

Sådan lyder advarslen fra Dansk Folkepartis værdiordfører, Pia Kjærsgaard (DF), der benytter partiets årsmøde i Herning til at rette et giftig angreb mod de kræfter, der truer dansk kultur, velfærd og værdier.

Truslerne kommer udefra i form af EU-regler og kriminelle udlændinge, men den største fare skal ifølge Kjærsgaard findes inden for landets grænser - i form af den politiske korrekte »elite«, der kan kendes på deres forkærlighed for caffé latte, designertøj og arkitekttegnede møbler.

»Det er en gruppe, der er rigt repræsenteret i regeringen, som jo er i færd omforme det danske samfund og snigløbe vores traditioner. Vi ser det, når de nægter at rejse sig for dronningen ved Folketingets åbning. Vi ser det, når de udhuler begrebet ægteskab i Den Danske Folkekirke, og når de favoriserer hovedstaden i deres kulturpolitik,« siger Pia Kjærsgaard.

»Eliten ønsker et multikulturelt samfund, hvor alle kulturer er lige gode. De vil have os til at møde de fremmede med åbne arme, selv om det betyder, at vi må sige farvel til juletræet og svinekød. I bedste fald er regeringen værdiløs. I værste fald fører den bevidst en landsskadelig og fællesskabsnedbrydende politik,« erklærer DF-stifteren.

Den landsskadelige politik kommer også til udtryk ved en blind kærlighed til EU-projektet, som blandt andet har ført til, at kriminelle udlændinge strømmer ind over de åbne grænser, mener Pia Kjærsgaard.

»EUs ideologi er helt klar: Uden grænser, ingen nationer. Det betyder, at vi ikke må beskytte os mod kriminalitet. Men vi vil blæse på EU. Grænsekontrollen skal tilbage. Det er helt berettiget krav, som vi holder fast ved, uanset regering,« siger hun.

DF holder også fast ved kravet om en beregning af, hvad indvandringen koster det danske samfund. Det har man foretaget i Norge, men ifølge Pia Kjærsgaard tør den danske regering ikke vise befolkningen prisen på indvandring.

»Dansk Folkeparti har ikke noget imod indvandrere, der gavner samfundet. Men tidligere kom indvandrerne fra vestlige lande, de kom i små mængder, lærte dansk og var loyale over for deres værtsland. Ungarerne, der flygtede til Danmark i 1956, fik hverken modersmålsundervisning eller gullasch i daginstitutionerne«.

»I dag må vi bøje os for indvandrernes krav. DR dækker efterhånden ramadanen og eid-festen bedre end gudstjenesterne i folkekirken,« lyder det fra Pia Kjærsgaard, der ser et regeringsskifte som sidste chance for at stoppe angrebet mod de danske værdier.

»Jeg håber inderligt, at regering bliver en parentes i danmarkshistorien, og at vi får en ny regering efter valg. Vi skal have et flertal, der vil kæmpe for danske værdier, mens tid er«.