Pia Kjærsgaard åbner i et nyt interview op for sin religiøse overbevisning, som bl.a. indeholder en version af skærsilden samt nogle meget personlige oplevelser, Dansk Folkepartis formand har haft gennem sine 64 år her på jorden.

____simple_html_dom__voku__html_wrapper____>____simple_html_dom__voku__html_wrapper____>Det sker i et interview med dr.dk, hvor partilederne under valgkampen på skift bliver spurgt om personlige emner.

I Pia Kjærsgaards tilfælde handler en stor del af interviewet således om hendes tro på Gud. Og DF-lederen fortæller bl.a., at hun har et helt særligt forhold til skaberkraften.

 - Jeg har mødt Gud på den måde, at jeg har fået - det er for meget at kalde det varsler - men jeg synes, at jeg mange gange har haft en kontakt på en eller anden måde. Nogle ting, hvor jeg ikke kan forklare det, hvorfor det lige var sådan., siger hun således til dr.dk.

- Det er blandt andet sket i forbindelse med dødsfald. Det var for eksempel, da min svigermor døde, da synes jeg, der var mange ting, der gav mig en oplevelse af, at der var "nogen" med, og det tror jeg var Gud.Pia Kjærsgaard forklarer, at hun flere gange har været ude for, at ting er sket, hvor hunhar været et helt andet sted og alligevel vidst, at de ville ske. Hun siger dog, at hun ikke mener, man skal granske for meget i det - bare vide, at der er mere mellem himmel og jord, end vi mennesker kan forklare.

Kjærsgaard fortæller også om, hvad hun tror, der sker, når livet her på jorden er slut. 

- Uden at det skal lyde som dommedagsprofetier, så tror jeg et eller andet sted, at der er et regnskab, der skal gøres op. Både for det gode og det mindre gode vi har gjort. Hvorvidt DF-lederen har fået varsler om det forestående folketingsvalgs udkom, melder interviewet dog ikke noget om.

Opdatering 19.05:
Artiklen hed tidligere 'Pia K: Jeg får varsler fra Gud'. Bt.dk er imidlertid blevet kontaktet af DR, da der i DRs udskrift fra tv-interviewet havde indsneget sig en fejl. Pia Kjærsgaards citat er, som det er skrevet herover: 'Jeg har mødt Gud på den måde, at jeg har fået - det er for meget at kalde det varsler - men...'